Haberler

Köylerde İnceleme Yapıldı

Selçuk Belediyesi Çevre ve Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri Selçuk’a bağlı köyleri gezerek, köylerin çevresel durumlarını tespit etti.

Selçuk Belediyesi Çevre ve Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri Selçuk'a bağlı köyleri gezerek, köylerin çevresel durumlarını tespit etti.

Yapılan çalışma kapsamında Zeytinköy, Barutçu, Şirince, Acarlar, Sultaniye, Çamlık, Havutçulu ve Gökçealan Köyleri ile Belevi Beldesi çevre mühendisleri tarafından ziyaret edildi.

Köylerin kanalizasyon ve fosseptik durumu, çöplerden kaynaklanan çevre sorunları, atık oluşturan işletmeler, derelerin temizliği, içme suyu kalitesi, sivrisinek ve karasinek oluşturan ortamlar ile koku ve gürültü oluşumuna neden faktörler konusunda muhtarlardan bilgi alınarak yerinde incelemeler yapıldı.

Konu ile ilgili bilgi veren Çevre ve Sağlık İşleri Müdürü Gonca Erdem, "Bütünşehir yasası ile birlikte mahalleye dönüşecek olan köylerimize daha iyi hizmet verebilmek için mevcut çevresel durumu tespit etmeye çalıştık. Köyleri ziyaret ederek yerinde incelemelerde bulunduk ve muhtarlarımızın gözlem ve önerilerini dinledik. Bundan sonraki süreçte durumla ilgili bir rapor hazırlayarak ilgili kurumlarla işbirliği halinde tüm problemleri çözmeye çalışacağız" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selçuk Belediyesi Zeytinköy Acarlar Belevi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title