Haberler

Köyde Orman ve Kırsal Alan Yangınlarına Müdahale Kursu

Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Hasanlar Köyünde Halk eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Orman ve Kırsal Alan Yangınlarına Müdahale Kursu’ sona erdi.

Kütahya'nın Hisarcık ilçesi Hasanlar Köyünde Halk eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Orman ve Kırsal Alan Yangınlarına Müdahale Kursu' sona erdi.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünde Hasanlar Köyünde düzenlenen Orman ve Kırsal Alan Yangınlarına Müdahale Kursuna, toplam 21 kursiyer katıldı.

Kursta Usta Öğretici Mehmet Ali Koltukçu tarafından işçi sağlığı ve iş güvenliği, orman ve kırsal alan yangınlarına müdahale, orman yangınlarında haberleşme, yangına müdahale sırasında koruyucu donanımın kullanılması konularında teorik ve pratik olarak eğitim verildi.

Kurs 24 saat İş Güvenliği, iş sağlığı 32 saat Orman ve Kırsal Alan Yangınlarına Müdahale konuları olmak üzere toplam 56 saat sürdü.

Hisarcık Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hidayet Özçelik, kursu başarıyla tamamlayarak sertifikalarını alan ve mesleğin gerektirdiği yeterlikleri kazanan bireylerin itfaiyecilik ve yangın güvenliği alanında; Orman ve kırsal alan yangınlarının söndürülmesinde çalışabileceklerini ifade etti.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Halk Eğitimi Merkezi Hasanlar Hisarcık Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title