Haberler

Köyceğiz Gölü Su Sporları Merkezi Olacak

Durgunsu Kano Türkiye Şampiyonası, yarın Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde başlayacak.

Durgunsu Kano Türkiye Şampiyonası, yarın Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde başlayacak.

Yarışlar öncesi Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen sporcular, Köyceğiz'de antrenmanlara başladı. Köyceğiz Gölü'nde gerçekleştirilen antrenmanları çok sayıda vatandaş ilgiyle izledi. Köyceğiz Su Sporları Merkezinde, yarın başlayacak 2 gün sürecek.

Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yıl içinde birçok ulusal ve uluslararası organizasyona ev sahipliği yaptıklarını söyledi. Son yıllarda ilçenin spor turizminde öne çıktığını belirten Ceylan, kano yarışları ve kamplarının son yıllarda Köyceğiz'de gerçekleştirildiğini ifade etti.

Köyceğiz Gölü'nün hem yarışlara hem seçmelere hem de kamp çalışmalarına ev sahipliği yaptığını vurgulayan Ceylan, "Bugün gelen sporcularımız göl üzerinde kurulan parkurlarda antrenmanlarını yapmaya başladı. Vatandaşlarımız ilgiyle sporcularımızı izliyor ve onlara destek veriyor." diye konuştu.

Köyceğiz'in doğal güzellikleri ve kültür turizmi açısından gözde bölgelerden olduğunu kaydeden Ceylan, şunları söyledi:

"Son yıllarda yapılan çalışmalar ile su ve spor turizmi açısından da önemli bir merkez haline geldik. Köyceğiz artık birçok ulusal ve uluslararası etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Su ve spor turizmi açısından gerekli altyapı çalışmalarımızı yapıyoruz. Köyceğiz arık doğal ve tarihi güzelliklerinin yanında su ve spor turizmi ile de adından çok söz ettiren bir ilçe durumuna geldi."

Kaynak: AA / Spor

Kamil Ceylan Köyceğiz Türkiye Muğla Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title