Haberler

Köy Enstitüleri Mezunlarından Malkara Belediyesi'ne Ziyaret

Malkaralı Köy Enstitüleri mezunları, Köy Enstitüleri Kanunu'nun kabul edilişinin 75. yılı dolayısıyla Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'u makamında ziyaret etti.

Malkaralı Köy Enstitüleri mezunları, Köy Enstitüleri Kanunu'nun kabul edilişinin 75. yılı dolayısıyla Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'u makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Köy Enstitüleri mezunu Hasan Durmaz, Necati Özdilek ve Hakkı Turan ile bir süre görüşen Yurdakul, ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, "Benim de annem ile babam öğretmen ve bu sebeple eğitim camiasına uzak değilim. Sizler birer ulu çınarsınız. Bugün sizleri burada ağırlamaktan dolayı büyük bir onur ve büyük bir mutluluk duyuyorum" dedi.

Yurdakul, toplumsal kalkınmaya ve ülke insanlarının özgür bireyler olarak yetişmesine önemli katkılarda bulunduklarından dolayı Hasan Durmaz, Necati Özdilek ve Hakkı Turan'a plaket takdim etti.

Kaynak: AA / Yerel

Ulaş Yurdakul Hasan Durmaz Malkara Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title