Haberler

Köşk'te Cinayet

Aydın’ın Köşk İlçesi’nde gece yarısı kar maskeli olduğu belirtilen bir kişi Köşk ve çevresinde celeplik ve kasaplık yapan Mustafa Turhan’ı av tüfeği ile vurdu.

Aydın'ın Köşk İlçesi'nde gece yarısı kar maskeli olduğu belirtilen bir kişi Köşk ve çevresinde celeplik ve kasaplık yapan Mustafa Turhan'ı av tüfeği ile vurdu. Olay yerinde feci şekilde hayatını kaybeden Mustafa Turhan'ın katil zanlısı olaydan sonra plakası motosikleti ile kaçarken polis olayla ilgili çalışma başlattı.

Olay; gece saat 01: 20 sıralarında Köşk Çevreyolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; kendisine ait 09 U 0121 plakalı otomobili ile seyir halinde olan Mustafa Kasap'ı takip eden plakasız motosikletin sürücüsü Meslek Lisesi sapağında aracından inen Mustafa Turhan'ı başından av tüfeği ile vurduktan sonra kaçtı. Başından vurulan Mustafa Kasap'ı kanlar içinde aracının dibinde yatar vaziyette gören çevre sakinleri durumu polis ve 112 Acil Servis ekiplerine ihbar etti. Olay yerine gelen ekipler 39 yaşındaki Kasap'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri olay yerinde bir adet boş kartuş ele geçirirken, katil zanlısının aynı motosikletle kaçtığını belirledi. Ölen şahsın cesedi otopsi için Aydın devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, polis ekipleri olaydan kısa bir süre sonra cinayet esnasında kullanılan motosikleti buldu. Katil zanlısının kimliği açıklanmazken olayla ilgili tahkikatın çok yönlü olarak sürdürüldüğü bildirildi.

Olayda hayatını kaybeden Mustafa Turhan'ın evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenildi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aydın 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title