Haberler

Kosgeb'ten Esogü Öğrencilerine Girişimcilik Semineri

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Eskişehir Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencilerine "girişimcilik" konulu seminer verildi.

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Eskişehir Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencilerine "girişimcilik" konulu seminer verildi.

ESOGÜ Prof. Dr. Fazıl Tekin Salonu'nda, "Avrupa KOBİ Haftası" etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilen seminerde öğrenciler, girişimciliğin önemi, girişimcilik kültürünün yaygınlaştırılması, gençlerin girişimciliğe teşvik edilmesi ve yeni girişimci desteği konularında bilgilendirildi.

Seminer'de, KOBİ'lerin desteklenmesi için Avrupa Birliği'nin, ulusal otoritelerin ve diğer ilgili kuruluşların faaliyetlerinin desteklenmesi ve yaygınlaştırılmasının yanı sıra girişimciliğin desteklenmesi ve gençlerin girişimciliğe özendirilmesi amaçlanıyor. - Eskişehir

Kaynak: AA / Yerel

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Kosgeb Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title