Haberler

Kosgeb Destekleri Anlatıldı

Kilis Ticaret ve Sanayi Odası (KİTSO) tarafından organize edilen toplantıda KOSGEB destekleri anlatıldıToplantıda bir konuşma yapan KİTSO Başkanı Mehmet Erdal Öndeş, bilindiği üzere Kilis’te faaliyetini sürdüren KOSGEB Müdürlüğü’nün KOBİ’lere yönelik önemli destekleri bulunduğunu ifade etti.

Kilis Ticaret ve Sanayi Odası (KİTSO) tarafından organize edilen toplantıda KOSGEB destekleri anlatıldı

Toplantıda bir konuşma yapan KİTSO Başkanı Mehmet Erdal Öndeş, bilindiği üzere Kilis'te faaliyetini sürdüren KOSGEB Müdürlüğü'nün KOBİ'lere yönelik önemli destekleri bulunduğunu ifade etti. Öndeş, "Bu desteklerden üyelerimizin azami derecede faydalanması başta kendileri olmak üzere Kilis'in kalkınması açısından önem arz etmektedir. Bu nedenle KOSGEB desteklerinin Oda üyelerimize tanıtılması amacı ile Kilis Özel İdaresi Toplantı Salonunda bu toplantı tertip edilerek 'KOBİ'lerde Kurumsallaşmanın Geliştirilmesi' ve 'KOBİ'lerde Markalaşmaya Geçiş' konuları öncelikli olmak üzere KOSGEB'in diğer destekleri genel olarak tanıtılmıştır" diye konuştu. KOSGEB il Müdürü Mithat Pas'ın yapmış olduğu sunumda anlatılan KOSGEB'in destekleri, hibe ve faizsiz kredileri hakkında bilgi verirken, yaptığı açıklamada, "KOBİ Destek Programı kapsamında KOBİ'lerde Kurumsallaşmanın Geliştirilmesi' ve KOBİ'lerde Markalaşmaya Geçiş' başlıklarında çağrıya çıkıldık. Başvuruların 30 Kasım 2015 tarihinde sona erecektir. KOBİ'lere kapılarının her zaman açık olduğunu, KOSGEB olarak Proje yapımı ile ilgili bilgilendirme konusunda her türlü yardıma hazırız" diye konuştu.

Soru cevap kısmının ardından toplantı sonlandırıldı. - KİLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Erdal Kosgeb Kilis Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title