Haberler

Köseköy Sanayi Bölgesi İmar Uygulaması Bitti

Kartepe Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlü, Köseköy Sanayi Bölgesi’ndeki şuyulandırma işlemlerini tamamladı.

Kartepe Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlü, Köseköy Sanayi Bölgesi'ndeki şuyulandırma işlemlerini tamamladı.

Kartepe Belediyesi, planı biten alanlarda imar uygulaması talimatı çerçevesinde İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ekipleri şuyulandırma çalışmalarına başlatmıştı. Yürütülen imar uygulaması çalışmaları kapsamında Köseköy Merkez Mezarlığı, Çuhane caddesi ve Demir Yolları Lojistik Alanı ile çevrili yaklaşık 60 hektar alanda yapılan şuyulandırma işleminin tapu tescilleri yapıldı.

İmar uygulaması ile bölgede 414 bin 618 metrekare yüzölçüme sahip 78 adet sanayi alanı parseli ve 2 adet ticaret alanı parseli üretildi. Bölge içerisinde bölgenin ihtiyaçlarına yönelik 1 adet sağlık tesis alanı, 1 adet idari tesis alanı ve 1 adet dini tesisi alanı ile yeşil alanlar oluşturuldu. İmar ve Şehircilik Müdürü Ali İhsan Karagöz, imar uygulama çalışması tamamlanan Köseköy Sanayi Bölgesi'ndeki hak sahiplerinin yeni tapularını Kartepe Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Harita Servisi'nden teslim alabileceklerini açıkladı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kartepe Köseköy Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title