Haberler

Korkuteli'nde Liseler Arası Voleybol Turnuvası Devam Ediyor

Antalya’nın Korkuteli’nde 2014–2015 Eğitim Öğretim yılı Liseler arası Voleybol Turnuvası devam ediyor.

Antalya'nın Korkuteli'nde 2014–2015 Eğitim Öğretim yılı Liseler arası Voleybol Turnuvası devam ediyor. Nene Hatun Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi 4 maçtan galip gelerek bir üst tura yükseldi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Korkuteli Recep Gürbüz Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı Voleybol Turnuvası karşılaşmalarında Nene Hatun Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi, oynadığı 4 maç sonunda 4 galibiyet ile turnuvanın dikkat çeken takımı oldu. Nene Hatun Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi, Hacı Ethem Şerife Kavukçu, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Lokman Hekim Meslekli ve Teknik Anadolu Lisesi, Fatma Mehmet Cadıl Fen Lisesinin set vermeden 2-0 yenerek namaglup yenerek üst sıraya yükseldi.

Takım kaptanı Tuğba Taşçı, "Takım olarak oynadığımız 4 karşılaşmadan set vermeden galip geldik. Artık önümüzdeki maçlardan da galip gereke şampiyon olmak istiyoruz" dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hasan Karatopak ise sporla ilk olarak okulda tanışan gençlerin, ilerki yıllarda da spora devam ettiklerini belirterek, "Okul sporlarında hedefi, çocukların sporla buluşturulmasıdır. Bu tür projeler, yetişen neslin hem zihnen hem bedenen daha sağlıklı bir olmasını sağlamaktadır" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nene Hatun Korkuteli Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title