Haberler

Korkuteli'nde Futbol Okuluna Yoğun İlgi

Antalya'nın Korkuteli İlçesi'nde Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde açılan Yaz Spor Okulları'nda futbol branşına yoğun ilgi gösteriliyor.

Antalya'nın Korkuteli İlçesi'nde Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde açılan Yaz Spor Okulları'nda futbol branşına yoğun ilgi gösteriliyor.

Yaz Spor Okulları'nın 11 branşta hizmet verdiğini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Hasan Karatopak, 11 branşlarda yaz spor okulları açtıklarını dile getirdi.

Yaz spor okullarında 11 branşta yaz spor okulu açtıklarını ve tüm branşlara ilginin fazla olduğunu belirten Korkuteli Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hasan Karatopak, "1 Temmuz'da 11 branşta yaz spor okulları açtık. 600 kişinin kayıt yaptırdığı okullarımız 29 Ağustos tarihinde sona erecek. Biz, çocuklarımızın boş vakitlerini en iyi şekilde geçirmelerini ve sağlıklı bireyler olmalarını sağlamanın yanı sıra onların sosyalleşmelerini, sporun kurallarıyla birlikte hayatın diğer kurallarına da adapte olmalarını sağlayan egzersizler, oyunlar ve sportif antrenmanlar yaptırıyoruz. En önemli hedefimiz, geleceğin sporcularını Türk sporuna kazandırmaktır" dedi.

Yoğun ilgi olan futbolda 3 grup halinde çalışma yapıldığı belirten Karatoprak, "Şu ana kadar futbola 178 öğrenci kayıt yaptırdı. Spor okulumuzda gördüğümüz bu yoğun ilgiden dolayı mutluluk ve gurur duyarken, bize güvenen ve her konuda destek olan sporcularımızın ailelerine teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Korkuteli Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title