Haberler

Korkuteli İlçesinde Motosiklet Denetimleri Aralıksız Sürüyor

Antalya’nın Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü, okular bölgesinde tescilsiz ve plakasız motosikletler ile kask kullanmayan sürücülerle ilgili denetimlerini sürdürüyor.

Antalya'nın Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü, okular bölgesinde tescilsiz ve plakasız motosikletler ile kask kullanmayan sürücülerle ilgili denetimlerini sürdürüyor.

İlçe merkezi, okullar ve sanayi bölgelerinde denetimlerin arttırıldığını belirten Korkuteli Emniyet Müdürü İrfan Ağlamaz, "İlçede ehliyetsiz, tescilsiz, plakasız motosikletler çok sık kullanılıyor. Bunları önlemek amacındayız" dedi. Özellikle küçük çocukların motosiklet kullanmalarını engellemek istediklerini kaydeden Ağlamaz, uygulamalarının aralıksız devam ettiğini bildirdi.

Anne ve babaları, çocuklarına ehliyetsiz, tescilsiz ve kasksız şekilde motosiklet kullandırmamaları konusunda uyaran Ağlamaz, denetimlerin her bölgede devam ettiğini söyledi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Korkuteli Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title