Haberler

Korkuteli'de Protokol Bayramlaştı

Antalya’nın Korkuteli ilçesi’nde Ramazan Bayramı nedeniyle bayramlaşma töreni düzenlendi.

Antalya'nın Korkuteli ilçesi'nde Ramazan Bayramı nedeniyle bayramlaşma töreni düzenlendi.

Ramazan Bayramı nedeniyle Korkuteli Belediye düğün salonunda düzenlenen bayramlaşmaya Korkuteli Kaymakam vekili Abdullah Yüksel, AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, Mülkiye Başmüfettişi İsmail Çetinkaya, Belediye Başkanı Hasan Gökce, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Mutluay Oskay, Emniyet müdürü Hüseyin Mektepli, Müftü Duran Turgut ve vatandaşlar katıldı.

Törende AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, "Bayramlar; toplumsal birliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, insanlar arasında karşılıklı dostluk ve kardeşlik duygularının ve hislerinin güçlendiği, sevgi ve saygının geliştiği çok özel günlerdir" diye konuştu.

Kaymakam vekili Abdullah Yüksel ise, "Bir Bayramı daha, hep birlikte huzur ve güven içinde kutluyoruz. Toplum olarak büyük önem verdiğimiz, birlik ve beraberliğin pekiştiği, kardeşlik, dostluk, sevgi ve saygı duygularını paylaştığımız dini ve milli bayramlar, millet olma şuuruna ermenin temeli ve sosyal hayatımızın simgesi olan önemli günlerdir. Gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olan bu özel günlerin sevincini, coşkusunu, yardımlaşma ve dayanışma duygularını, hayatımızın her gününe taşıyabilmek için daha çok çaba göstermeliyiz" dedi.

Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce de, "Birlik, beraberlik ve dayanışmanın ayı olan Ramazan'ı geride bırakıp Ramazan Bayramı'na kavuşmanın mutluluğunu yaşarken sevgileri birleştiren, kardeşlik duygularını pekiştiren, hüzünleri azaltan, sevinçleri çoğaltan Ramazan Bayramı'nın tüm insanlığa barış, huzur ve kardeşlik dolu günler getirmesini diliyorum." Belediye düğün salonundaki Bayramlaşma programının ardından Kaymakam vekili Abdullah Yüksel ve beraberindekilerle birlikte İlçe Jandarma Komutanlığındaki askerler ile bayramlaştı. Daha sonra Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden protokol üyeleri Polis teşkilatının bayramını kutladı.

Protokol üyeleri Korkuteli Devlet Hastanesini de ziyaret ederek, Hastanede yatan hastaları tek tek ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Protokol üyeleri daha sonra Şehit Ali Çatal'ın babası Osman Çatal ve ailesini, Kıbrıs gazisi Mehmet Yorulmaz'ı ziyaret ettiler. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ramazan Bayramı Korkuteli AK Parti Antalya Yerel Haberler

title