Haberler

Korkuteli'de Başarılı Öğrencilere Ödül

Antalya’nın Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 100 başarılı öğrenciyi ödüllendirdi.

Antalya'nın Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 100 başarılı öğrenciyi ödüllendirdi.

Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans salonunda derslerinde başarılı olan, sosyal ve kültürel faaliyetlerinde başarılı olmuş 100 öğrenciye ödül verdi. Korkuteli Kaymakamı Erol Tanrıkulu'nun da katıldığı ödül töreninde başarılı öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Törende başarılı olan öğrencileri tebrik eden Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz, "öğrencimizin bu başarı ile hem ailelerine hem de okullarına mutluluk yaşattığını kaydederek, Okullarımızın başarısı ilçede marka haline geldiğini, Okullarımızın Öğretmen ve idareci kadrosu, kaliteye endeksli sistem ile okul-öğrenci-aile diyalogu bu başarıyı getirdi" dedi.

Çocukların ülkenin geleceği olduğunu vurgulayan Kocagöz, "Onlar başarılı oldukları müddetçe, bizler de öğrencilerimizi ödüllendirmeye devam edeceğiz. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum" diye konuştu.

Kaymakam Erol Tanrıkulu, öğrencileri teşvik etmek anlamında İlçe Milli Eğitim Müdürü ile başarılarının artması için öğrencileri çeşitli hediyelerle ödüllendirdiklerini belirtti.

Kaymakam Tanrıkulu, "Öğrencilerimizin başarılı olması demek, bir anlamda ilçemizin de başarılı olması demektir. Tüm öğrencilerimizin eğitim noktasında daha çok başarı kaydetmelerini temenni ediyorum" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Erol Tanrıkulu Korkuteli Antalya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title