Haberler

Körfez Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Hizmete Girdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Körfez ilçesine kazandırdığı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu düzenlenen tanıtım programıyla hizmete girdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Körfez ilçesine kazandırdığı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu düzenlenen tanıtım programıyla hizmete girdi.

Körfez Yarı Olimpik Yüzme Havuzu için düzenlenen tanıtım programına katılanlar, modern mimarisi ve dünya standartlarındaki antrenman odalarıyla komplekse hayran kaldı.

Törene Başkan Karaosmanoğlu'nun yanı sıra AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Başkan Vekili Zekeriya Özak, Genel Sekreter Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Yüzme Federasyonu yetkilileri, sporcular, aileleri ve vatandaşlar katıldı. Körfez Belediye Başkanı Baran, ilçeye kazandırılan yarı olimpik yüzme havuzu için Başkan Karaosmanoğlu ve Büyükşehir'e teşekkür etti.

Kocaeli'nin 12 ilçesini yüzme havuzlarıyla donatmaya kararlı olduklarını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, "Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan onları spora yönlendirerek kurtarabiliriz. Kocaeli'de her gencimizin sporun bir branşıyla uğraşmasını istiyoruz. Bu sporlar içinde en güzeli yüzmedir. Bu tesislerle yüzme sporunun alt yapısını oluşturuyoruz. İzmit Körfezi'ni de tertemiz, pırıl pırıl, yüzülebilir bir hale getiriyoruz. Bizim siyasetimiz hizmet siyasetidir. İşte hizmetlerimiz ortada. Biz eserlerimizle, hizmetlerimizle konuşuyoruz" dedi.

Programda Başkan Karaosmanoğlu ile protokol üyeleri tarafından sporculara ve engelli sporculara madalyaları verildi. Daha sonra yüzücüler kendilerini havuza bıraktı. Özellikle engelli sporcuların havuzda yaptığı gösteri yarışı izleyenler tarafından alkışlarla karşılandı.

7 bin 415 metrekarelik bir alanda yapımı gerçekleşen yarı olimpik yüzme havuzu modern bir yapıya sahip. Bodrum, zemin ve bir kattan oluşan yüzme havuzunda, bay- bayan hamam, sauna, masaj odaları, ılıklık dinlenme odaları, şok duşları ile soyunma odaları ve tuvaletler yer alıyor. Tesisin bodrum katında 23 araçlık otopark yer alıyor.

Kompleks olarak şekillenen yüzme havuzunun zemin katında bahçe, lobi, vitamin bar ve kahve evi bulunuyor. 12,5 x25 metre, 5 kulvarlı yarı olimpik havuzda, 17,50 metrekarelik çocuk havuzu da yer alıyor. Birinci kat ise malzeme deposu ve fitness salonu ile 180 kişilik tribünden oluşuyor. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Baran İlyas Şeker Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title