Haberler

Körfez'de Köylere Merkez Mahalleler Gibi Hizmet Götürülüyor

Köy statüsünden mahalle statüsüne geçen Körfez ilçesinin yeni mahalleleri artık merkez mahalleler gibi hizmet görüyor.

Köy statüsünden mahalle statüsüne geçen Körfez ilçesinin yeni mahalleleri artık merkez mahalleler gibi hizmet görüyor.

Oluşturulan profesyonel hizmet alt yapısıyla köylerde birçok yenilik götüren Körfez Belediyesi yapılan çalışmaları da belediye ekiplerince denetliyor. Kısa bir süre içerisinde de halkın heyecanla beklediği projelerin çalışmalarına da başlayan Körfez Belediyesi, yapılan çalışmaları neticelendiriyor. Oluşturulan ekiplerce çalışmaları takip eden Köy ve Muhtarlar Koordinatörü Necmettin Çalışkancı köy muhtarlarını gezerek çeşitli fikir alışverişinde bulundu.

Dikenli ve Ali Hocalar köy muhtarlarını yerinde ziyaret eden Çalışkancı yapılan çalışmaları köy muhtarları ile takip ederek bir takım bilgiler aldı. Körfez Belediyesinin çalışmalarından memnun olduklarını Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran'ın gerçekleştirdiği toplantılarda alınan kararların harfiyen uygulandığını köy muhtarları Necmettin Çalışkancı'ya ilettiler. Dikenli köy muhtarı Aydın Bekler ile köyü gezen Çalışkancı köyü inceledikten sonra vatandaşlarla da çeşitli sohbet etti. Köy halkının istek ve taleplerine öncülük veren Körfez Belediyesi halkın talebi üzerine köye şadırvan yapacak. Çalışmalarına kısa süre içerisinde başlanılacağı bilgisini köy muhtarı Aydın Bekler'e veren Çalışkancı şadırvanın yapılacağı alana gitti. Yapılan incelemelerin ve tespitlerin ardından zaman kaybetmeden Ali Hocalar köyüne geçti.

Ali hocalar köyünün ismini aldığı Ali Hoca türbesinde restorasyon çalışması başlatan Körfez Belediyesi burada da yaptığı çalışmayı geçtiğimiz günlerde sonlandırmıştı. Çalışmayı takdirle karşılayan köy muhtarı Orhan Arslan Belediye Başkanı İsmail Baran'a göstermiş olduğu ilgi ve alakadan ötürü Necmettin Çalışkancı vasıtasıyla teşekkür etti. Köylerin önemsendiğini ve merkez mahalleler gibi hizmet görmenin çok büyük mutluluk olduğunu kaydeden Orhan Arslan çöp konteynırlarının değiştiğini ve çöp kamyonlarının düzenli bir şekilde geldiğini belirtti. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Orhan Arslan İsmail Baran Hocalar Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ÇÖL TOZU hangi illerde görülecek? Çöl tozu kaç gün sürecek, ne zaman bitecek? 26 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? DİKKAT: Meteoroloji sarı uyarı nedir? #128993 Çöl tozunun sağlığa zararı var mı? 26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title