Haberler

Köprü Altından Mühimmat Çıktı

Balıkesir'e bağlı Ertuğrul Köyü'nde bir ihbar üzerine, Üzümcü Köprüsü altında çok sayıda silaha ait boş ve dolu fişek bulundu.

Balıkesir'e bağlı Ertuğrul Köyü'nde bir ihbar üzerine, Üzümcü Köprüsü altında çok sayıda silaha ait boş ve dolu fişek bulundu. Jandarma bulunan malzemelere incelenmek üzere el koydu.

Balıkesir- Savaştepe Karayolu 18'nci kilometredeki Üzümcü Köprüsü'ne dün saat 17. 00 sıralarında ailesiyle birlikte piknik yapmaya gelen O. S. ?nin babası İ. S. , köprü altındaki çınar ağacının yakınında siyah bir poşetin içinde üzeri bandlanmış koliyi fark etti.

Koli poşetten çıkartan meraklı baba oğul içine baktıklarında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Kolinin içinde çok sayıda silaha ait boş ve dolu fişek bulan babayla oğlu durumu jandarmaya bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma baba ve oğlunun bulunduğu koliye içindeki malzemelerle birlikte incelenmek üzere el koydu. Ayrıca kolinin içinden bir metre uzunluğunda sarı renkli saniyeli fitil, bir adet ucu açık patlamamış fünye çıktı.

Olay yerine getirilen bomba arama köpeği ile yapılan aramada başka bir mühimmat yada patlayıcı bulunamadı. Jandarma Olay Yeri İnceleme ekibi, bulunan mühimmatı laboratuara götürdü.

Jandarma konuyla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title