Haberler

Köpekli Kadın'ın Evinden 5 Kamyon Çöp Çıktı

Güncelleme:

Adapazarı'nda şehirde sokak köpekleriyle dolaşan Lütfiye Çakır'ın evinden 5 kamyon dolusu çöp boşaltıldı.

Adapazarı'nda sokak köpekleriyle dolaştığı için 'Köpekli Kadın' diye anılan Lütfiye Çakır'ın evinden 5 kamyon dolusu çöp boşaltılırken, evin sokak hayvanları için barınak gibi kullanıldığı da ortaya çıktı.

Mahalle sakinlerinden gelen şikayet üzerine, şehirde sokak köpekleriyle dolaşan Lütfiye Çakır'ın evinde, belediye meclisinin aldığı kararla Zabıta Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ve Sahipsiz Hayvanlar Geçici Bakımevi ekipleri tarafından inceleme yapıldı. Belediye ekiplerinin çalışmalarına Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Ekipleri, Sakarya Emniyet Müdürlüğü asayiş ekipleri, 112 Acil Servis ekipleri de katıldı.

EKİPLERİ ŞAŞKINA UĞRATAN MANZARA

Adapazarı Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri 2 katlı eve girdiklerinde gördükleri manzara karşısında şok oldu. Sokak hayvanlarının adeta barınağı olan evin çöplüğü andırdığı görüldü. Ekiplerin boşalttığı evden 5 kamyon dolusu çöp çıktı. Daha önce de belediye ekipleri tarafından 5 kez boşaltılan çöp evden çıkan gelinlik ve tören elbiseleri dikkat çekti. Evin içinde kedi ve köpeklerle birlikte yaşayan Lütfiye Çakır, ekipler geldiği sırada evden kaçtı.

HAYVANLAR BARINAĞA GÖTÜRÜLECEK

Adapazarı Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Sezer, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Hem evinde hem de sokakta köpekleriyle gezerek çevreye zarar veren Lütfiye Çakır'ın evini, belediyemizin Encümen kararı ile boşaltıyoruz. Mahalle halkı buradan geçerken ağzını kapatarak geçiyordu. Bu sorunu bugünkü çalışmayla ortadan kaldıracağız. Evi tamamen boşalttıktan sonra dezenfekte ederek gerekli dış bakımını yapacağız. Buradan aldığımız köpekleri belediyemizin Sahipsiz Hayvanlar Geçici Bakımevi'ne götüreceğiz. Orada sağlık kontrollerinden geçirilerek aşıları yapılacak. Ev sahibi Lütfiye Çakır'ı da sosyal hayata kazandırmak için uğraş vereceğiz."


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adapazarı Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

BİTLİSLİ ŞEYHMUS:

SAKARYA MHPLİLERİN YUVASI YA BU TEYZEDE KURT YERİNE KÖPEK BESLEYEREK MUHALEFET ETMİŞ KENDİNCE :)))) ŞAKA BİR TARAFA BU BİR HASTALIK ALLAH ŞİFA VERİN AMA ATLATILMASI HELE O YAŞTA İMKANSIZ ARTIK İDARE EDECEK BİR YAŞAM SUNMALILAR TEYZEYE

15
26
yanıtYanıtla
ÖZGÜR:

Allah yardımcısı olsun

28
0
yanıtYanıtla
insanoglu:

Eger 5. 5 komyon ciksaydi sasardim. Bu arada evin büyüklügü ne kadar

21
0
yanıtYanıtla
üzgün:

resimden atacak birşey görünmüyor. çok dagınık biraz ilgilenen olsa böyle olmaz. işgüzarlık gibi duruyor .

16
1
yanıtYanıtla
kübra:

kadının atacak bişeyi yok. sadece pis ve bakımsız okadar. 2katlı ev zaten okadar eşya tabiki olacak. ama yerleri düzensiz. siz onları atacağınıza yıkayıp temizleyip yerleştirebilirdiniz. . . kolayına kaçmışsınız

3
0
yanıtYanıtla
BİTPAZARI:

Sevenleri birbirinden ayırmayın. Kadıncağızı mutsuz yaptınız, köpekcikler mutsuz. Kadının eşyaları çöp değil, yaşaması için gerekli şeyler. Kirli ve düzensiz bir şekilde eşyalar ortalığa atılmış. İnsaf. . . Leğenini bile atmışsınız. Çamaşırlarını nerede yıkayacak?Temizleyip, paklayıp düzenli bir şekilde yerleştirin. Köpekciklerin de aşılarını, bakımlarını yapıp kadını köpeklerinden ayırmayın.

3
0
yanıtYanıtla
turkishh:

yakında karı da havlamaya baslardı zaten :)

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title