Haberler

Kopan Parmağı 12 Saat Sonra Dikildi

Muğla'da, odun keserken 2 parmağı kopan 64 yaşındaki Fatih Çimen, ambulans verilmeden İzmir'e gönderildiğini ileri sürdü.

Muğla'da, odun keserken 2 parmağı kopan 64 yaşındaki Fatih Çimen, ambulans verilmeden İzmir'e gönderildiğini ileri sürdü. İl Sağlık Müdürlüğü'nün devreye girmesinin ardından Yatağan'da peşinden gönderilen ambulansa nakledilen Çimen, Ege Üniversitesi Hastanesi'ne getirildi. Ancak burada da kendisinden daha acil durumdaki hastalar olduğu gerekçesiyle bekletildiğini öne süren Çimen, "Benim acil durumum yoktu da neden ambulansla gönderdiler" dedi. 12 saat sonra ameliyata alınan Çimen'in bir parmağı dikilirken, diğer parmağı çok zedelenme olduğu için dikilemedi.

Muğla'da yaşayan silah tamircisi Fatih Çimen, dün saat 10. 30 sıralarında, Hamamönü Caddesi'ndeki evinin önünde odun keserken sol elini elektrikli testereye kaptırdı. Elinin orta ve yüzük parmağı koptu. Yüzük parmağı odunların arasına düşüp kaybolan Çimen, bulunan orta parmağını alarak komşularanın da yardımıyla Muğla Devlet Hastanesi'ne gitti. Burada Çimen'in kanaması durdurulup, eli sargıya alındı. Kopan parmağı sargı bezi içinde bir naylon poşete konulup Çimen'e verildi, kendi imkanları ile İzmir Ege Üniversitesi Hastanesi'ne gidip, diktirmesi söylendi. Şaşkınlık içinde acil servis önünde kopan parmağıyla yarım saat kadar bekleyen Çimen, hastaneye gelen yakınları tarafından bir otomobile bindirilerek İzmir'e götürülmek üzere yola çıkarıldı.

AMBULANS SONRADAN GELDİ

Bu sırada Çimen'in yakın arkadaşı Kazım Tokuç, Muğla İl Sağlık Müdürü İskender Gencer'i arayıp, durumu anlattı. Bunun üzerine bir ambulans hastanın peşinden yola çıkardı. Çimen, Yatağan çıkışında ambulansa nakledilerek Ege Üniversitesi Hastanesi'ne getirildi. Odunların arasında kaybolan kopan yüzük parmağı da yakınları tarafından bulunup İzmir'e getirildi.

ACİL GELDİ BEKLEMEKTEN SIKILDI

Ege Üniversitesi Hastanesi Ortopedi Servisi'ne saat 14. 00'te yatırıldığını belirten Çimen, "Parmağım koptuğu için ambulansla hız yaparak buraya getirdiler. Saat 22. 30 oldu hala benim parmağımı dikmediler. Doktorlara sorduğumda 'Burası büyük ve kalabalık bir şehir. Acil vakalar çok. Siz daha önce geldiniz ama diğer hastalar daha acil durumda. Anestezi uzmanı sayısı yeterli değil' dediler. Saat 14. 00'te geldim hala odamda beni bekletiyorlar. Ayrıca saat 09. 00'da sabah kahvaltısı yaptım. Gece olmuş hem bana müdahale etmiyorlar hem de bir şey yememem gerektiği konusuna uyarıyorlar" diyerek tepki gösterdi. Savcılığa suç duyurusunda bulunacağını söyledi.

Çimen'in orta parmağı yaklaşık 12 saat sonra, dün saat 23. 00'te başlayan ve 3 saat süren operasyonun ardından dikildi. Çok fazla zedelenme olan yüzük parmağı ise yerine dikilemedi. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Kongo'da darbe girişimi bastırıldı! Ordu sözcüsünden vatandaşlara sükunet çağrısı

Kongo'da darbe girişimi bastırıldı! Ordu sözcüsünden vatandaşlara sükunet çağrısı

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Bakmadan Geçme

CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Galatasaray Fenerbahçe maçı VAR hakemi kim oldu? GS FB yabancı VAR hakemi kim, nereli? Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama! Yaralı veya ölü var mı? Olay nerede oldu? Beşiktaş - Hatayspor maçından kareler #9917 FRANSA-TÜRKİYE MAÇI ne zaman, saat kaçta? Milletler Ligi voleybol maçı canlı izle! Başakşehir- Trabzonspor maçı kaç kaç bitti? Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor kaçıncı oldu?
Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title