Haberler

Konyaspor-Bursaspor Maçının Ardından

Konyaspor Teknik Direktörü Doğan : Galibiyeti Kaçıran Taraf Olduk"

Konyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, galibiyeti kaçıran taraf olduklarını söyledi.

Doğan, takımın eksiklerden dolayı hazırlanamadığını ifade ederek, "Biz Antalya'da zaman zaman beşe beş, dörde dört idman yaptık. Kampın sonlarına doğru kaleciyi aldık. Onun dışında santrfor Robak'ı aldık. Robak bizimle 2 kere düz koşu yaptı, iki kere takımla maça çıktı ve idmansızdı. Kamuoyunun beklentileri yüksekti. Ama bir gerçek var, bugün profosyonel ligde ilk defa oynayan Emre ve Musa vardı. Bünyemize katılan oyuncuların son dönemde ya lisansı çıkmadı ya da son gün transfer yapıldı. Bassem Abbas, Irak Milli Takımı'nda ve Kere de kırmızı kart cezalısı. Aslında zor bir maça çıktık. Ama futbolcularım güzel şeyler yaptı. Takım ruhu olarak sahaya yansıttıkları oyun şekli beni mutlu etti. Her geçen gün biraz daha iyi olmasını bekliyorum. Aramıza yeni katılan oyuncularla daha da iyi olacağız. Bizim bugün galip gelmemiz gerekiyordu. Saydığım mazeretler olmasaydı galip gelmemiz gerekiyordu. Galibiyeti kaçıran taraf olarak biraz üzgünüm. 3 puanla başlasak iyi olurdu, ama buna da şükür diyorum. Bünyemize katılacak oyuncularla beraber iyi bir takım oluşturmak için çalışacağız. Konyaspor farklı olacak ve seyrederken insanlar zevk alacak. Temposu ve mücadelesi yüksek olacak. Sonuçta bugün galibiyeti kaçıran taraftık. Ama bu maçı unuttuk ve önümüze bakmaya başladık" diye konuştu.

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ise, oyunun hakkınını bir puan olduğunu ifade ederek, "Bizim için ikinci yarının başlangıcı çok önemliydi. Galatarasay maçı önçesi moral ve motivasyon unsuru olacaktı. Karşımızda küme düşme mücadelesi veren ve lige iyi başlamak isteyen bir rakip vardı. Maçın başında bulduğumuz net pozisyonları değerlendirseydik maç daha güzel geçerdi. Konyaspor oyuna ağırlığını koydu ve motivasyon ile direnci arttı. İkinci yarıda iyi bir mücadele vardı. Her iki takım da skoru değiştirmek için iyi şeyler yaptı. Ama sadece oyunda gol yoktu. Oyun bir bizim bir rakip kalede karşılıklı devam etti. Son bölümde ağırlığımızı ortaya koyduk. Sonuç olarak bugünkü karşılaşma bir puandan fazlasını hak etmediği bir maç oldu. Bizim için ortada kaybedilen iki puan var" dedi.

Güçlü ve dirençli bir Konyaspor'a karşı oynadıklarını belirten Sağlam, "Konyaspor iyi ve dirençli bir takım oluşturmuş. Böyle bir takıma karşı oynadık. Önümüzdeki hafta önemli bir karşılaşma var. Bu karşılaşmadan ders çıkarıp ona göre hazırlanmamız gerekir. Buradan kaybettiğimiz 2 puanı Galatarasay'ı yenerek telfi ederiz diye düşünüyorum" dedi.

Bursaspor'un çok iyi mücadele ettiğini kaydeden Konyasporlu futbolcu Emre Yüksektepe, "Biz de, onlar da pozisyona girdi. Belki öne geçebilirdik, fırsatlarımız vardı. İlk defa profesyonel maça çıktım ve elimden geleni yaptım" dedi.

Maçta iyi mücadele ettiklerini belirten Konyaspor'un yeni tranferi Musa ise, "İyi bir kamp döneminden sonra iyi bir Konyaspor gösterdik herkese. İyi bir maç çıkardık. İsteğimiz bazı şeyleri yapamadık, ama çok iyi mücadele ettik. İyi bir Konyaspor izlettirdik ve devamı gelecek" diye konuştu.

Her iki takımın da iyi mücadele ettiğini kaydeden Bursasporlu Ömer de şunları söyledi:

"İki takım da iyi mücadele etti. Gönlümüzden geçen galip gelip 3 puan almaktı. Deplasmanda ancak bu kadar pozisyona girilebilir. Konsantremizi Galatarasay maçına çevireceğiz."

Maçı kazandıkları takdirde puan olarak Trabzonspor'a yaklaşacaklarını belirten Ali Tandoğan da, "Çok önemli bir maçtı. Kazansak üst sıradaki Trabzonspor'a yaklaşmış olacaktık. İki taraf için de zor bir maç oldu. Konya'nın baskılarından istediğimizi sahaya yansıtamadığımız dönemler oldu. Konya da istediğini aldı. Belki 2 puan kaybettik ama önümüzdeki maçları kazanarak üstlere çıkacağız" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

MHP lideri Bahçeli, Özgür Özel'i öve öve bitiremedi: CHP'ye yeni bir renk kattı

MHP lideri Bahçeli, Özgür Özel'i öve öve bitiremedi: CHP'ye yeni bir renk kattı

CHP lideri Özel, Erdoğan'a seslendi: Madem atamayacaktın, bu 1 milyon günahsızı niye okuttun?

CHP lideri Özel, Erdoğan'a seslendi: Madem atamayacaktın, bu 1 milyon günahsızı niye okuttun?

Amasya'da büyükbaş hayvana balta ve bıçakla eziyet eden 5 kişi tutuklandı

Amasya'da büyükbaş hayvana balta ve bıçakla eziyet eden 5 kişi tutuklandı

İstanbul'da polislere ateş açan magandalardan birisi öldü, diğeri hastanede

İstanbul'da polislere ateş açan magandalardan birisi öldü, diğeri hastanede

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title