Haberler

Konyaaltı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 18. Olağan Genel Kurulu

Konyaaltı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin 18. olağan genel kurulunda, Durali Kolpak yeniden başkan seçildi.

Konyaaltı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin 18. olağan genel kurulunda, Durali Kolpak yeniden başkan seçildi.Öğretmen Evinde yapılan genel kurula, AK Parti Antalya milletvekilleri Mustafa Köse ve İbrahim Aydın ile çok sayıda davetli katıldı.Genel kurulda konuşan Konyaaltı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Durali Kolpak, 17 yıllık kooperatifin, kurulduğu günden bu yana esnaf ve sanatkara en iyi hizmeti yapmak için büyük gayret gösterdiğini söyledi.2015 yılında 554 esnaf ve sanatkara yaklaşık 44 milyon lira kredi kullandırdıklarını kaydeden Kolpak, geçen yıl 244 yıl yeni ortak ile birlikte toplam ortak sayılarının da 2 bin 81 kişiye ulaştığını bildirdi.Birinci sınıf kooperatif olarak 150 bin liraya kadar kredi kullandırabildiklerini belirten Kolpak, esnaf ve sanatkarların makine, ekipman ve demirbaş alımları, işleri modernizasyonu veya hammadde ve döner sermaye ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla 30 bin liraya kadar da faizsiz kredi kullandırma imkanı sağlandığını dile getirdi.Kolpak, kooperatif olarak birkaç ay önce Konyaaltı'nda bulunan Sosyete Pazarında çıkan yangın sonrasında işyerleri tamamen yanan üyelerin yaralarını sarmak için 20 bin lira yardımda bulunduklarını sözlerine ekledi.Genel kurulun açılışında konuşan AK Parti Antalya milletvekili Mustafa Köse de bölge birliği kurulması hususunda Gümrük ve Ticaret Bakanı ile TESKOMB Başkanıyla görüşme halinde bulunduklarını bildirdi.

Kaynak: AA / Ekonomi

Mustafa Köse Konyaaltı AK Parti Antalya Ekonomi Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title