Haberler

Konya Smmm Odasında Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası 22. olağan genel kurul toplantısı yapıldı.

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası 22. olağan genel kurul toplantısı yapıldı.

Konya SMMM Odası hizmet binasında düzenlenen toplantıya Oda Başkanı İsmail Turan, Konya Tabipler Odası Başkanı Dr. Seyit Karaca, adaylar ve meslek mensupları katıldı.

Genel kurul toplantısının açılış konuşmasını yapan Konya SMMM Odası Başkanı İsmail Turan, görev yaptığı süre boyunca meslektaşlarına en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını söyledi. Güncel konularda eğitim seminerleri düzenleyerek meslektaşları ile her zaman iletişim halinde olduklarını ifade eden Turan, "Bugün internetten naklen yayınların cep telefonlarından bütün meslektaşlarım izlemeye başladı. Mobil uygulama sayesinde birçok hizmetin meslektaşlarımız anında aldı. Güncel mevzuat değişiklikleri anında bildirildi. Odamız ve meslektaşlarımız adına başarılarla ve mutluluklarla anılan yeni bir dönem diliyorum. Görev süremiz boyunca mesleğimize hizmet etmeye gayret edip var gücümüzle meslektaşlarımızın yanında olmaya çalıştık" şeklinde konuştu.

Meslekte Dayanışma Grubu Başkan Adayı İbrahim Paparacı konuşmasında, büro standartları ile ilgili projelerini göreve seçilmeleri halinde hayata geçireceklerini söyledi. Paparacı, mesleğe yeni katılan genç mali müşavirlerin iş hacmini genişletmek için hazırlanan projenin meslektaşlarına kota, mükelleflere de ciroları, net aktifleri, şube sayıları ve çalışan sayılarıyla alakalı bir puanlama getirdiğini söyledi.

Meslekte Birlik Grubu Başkan Adayı Seyit Faruk Özselek ise, meslektaşlarının seçimde en doğru kararı vereceğine inandığını söyleyerek destek istedi. Özselek, "Rabbim'e hamd olsun böyle nezih bir topluluğa hizmet etme yarışı içerisinde yer aldım. İnşallah sizlerin teveccühüyle birlikte kazanan mesleğimiz, yarınlarımız ve odamız olacaktır. Seçimde en doğru kararı vereceğinize inancım tamdır. Odamızın geleceğini siz değerli meslektaşlarımızın heyecanı ve kararı belirleyecektir. Sizlerden sadece oyunuzu değil fikirlerinizi, projelerinizi, huzurlu ve güçlü bir odanın oluşmasına yönelik katılımcılığınızı ve desteklerinizi istiyoruz" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından başkan adayları birlikte fotoğraf çektirdi. 15 Mayıs Pazar günü yapılacak oy verme işleminin ardından 3 listenin yer aldığı seçimlerde Konya SMMM Odasının yeni yönetimi belli olacak. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tabipler Odası İsmail Turan Konya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title