Haberler

'Dur' İhtarına Uymayan Ehliyetsiz Sürücü Kaza Yapınca Yakalandı

Güncelleme:

Konya'da polisin 'dur' ihtarına uymayan ve kaza yapınca yakalanan ehliyetsiz sürücü, ''Ehliyetim olmadığı için kaçtım. Peşimdekinin trafik ekibi olduğunu sandım." dedi.

Konya'da polisin 'dur' ihtarına uymayıp kaçan sürücü, kovalamaca sırasında park halindeki başka bir otomobile çarptıktan sonra yakalandı. Kazayı yara almadan atlatan sürücü, "Ehliyetim olmadığı için kaçtım. Peşimdekinin trafik ekibi olduğunu sandım. Yoksa neden kaçayım" dedi.

ŞÜPHE ÜZERİNE ARACI DURDURMAK İSTEDİLER

Selçuklu ilçesi Mehmet Akif Mahallesi'nde devriye gezen polis ekibi, şüphe üzerine bir otomobile 'dur' ihtarında bulundu. Sürücü 'dur' ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Polisle sürücünün yaklaşık 30 dakika süren kovalamaca sırasında otomobil, park halindeki Ekrem Kendo'ya ait otomobile çarptı. Hızını alamayan otomobil daha sonra elektrik direğine çarparak durabildi.


''PEŞİMDEKİNİ TRAFİK EKİBİ SANDIM''

Kazayı yara almadan atlatan sürücü 19 yaşındaki Murat İdare ve aynı yaştaki arkadaşı Eren Balcı kaçmaya çalışırken polis tarafından yakalandı. Sürücü İdare, polisin 'Neden kaçtın' Sorusu üzerine, "Ehliyetim olmadığı için kaçtım. Peşimdekinin trafik ekibi olduğunu sandım. Yoksa neden kaçayım" dedi.

Gözaltına alınan şüpheliler ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title