Haberler

Konservatuvar Yetenek Sınavı Kayıtları Başlıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı, yeni dönemde eğitim alacak öğrencileri belirlemek için yetenek sınavı yapacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı, yeni dönemde eğitim alacak öğrencileri belirlemek için yetenek sınavı yapacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı yetenek sınavı ile öğrenci alacak. Yetenek sınavı için başvurular 10 Ağustos-2 Eylül tarihleri arasında alınacak. 8 bölüm ve 24 branşta yapılacak sınavlara 5-55 yaş arasındaki kişiler katılabilecek. Yetenek sınavında başarı gösterenler 3 yıllık eğitime hak kazanacaklar.

Sınava katılmak isteyen öğrencilerin 2 adet fotoğraf ve kimlikleriyle birlikte 2 Eylül tarihine kadar başvurularını şahsen Leyla Atakan Kültür Merkezi Konservatuvar binasında yaptırmaları gerekiyor. Yetenek Sınavları 5-6 Eylül 2015 tarihlerinde yapılacak. Konservatuvarın 2 yıldır uyguladığı ve müzik otoriteleri tarafından örnek gösterilen Müzikli Oyun Grubu eğitimine 5 buçuk-15 yaş arasında tüm çocuklar katılabiliyor. Müzikli Oyun Grubu çocuklarda kavramsal yeterliliği sağlayarak müzik ve ritim duygusunu geliştiriyor.

Konservatuvara bağlı olarak uzun yıllardır faaliyet gösteren Türk Tasavvuf Müziği Korosu, Türk Sanat Müziği Korosu,Türk Halk Müziği Korosu ve Çocuk Korosu vatandaşlarımıza her yaşta müzik eğitimini vermeye devam ediyor. Müzikli Oyun Grubu ve Korolar için başvurular 10 Ağustos-2 Eylül tarihleri arasında alınacak. Tüm eğitimler hazırlık sınıfı ile başlıyor. Konservatuvarda hazırlık sınıfında başarısız olan ya da devamsızlıktan kalan öğrencinin ilişiği kesiliyor. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Leyla Atakan Eylül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title