Haberler

Konaklılar Güne Zinde Başlıyor

Bünyesinde açtığı spor okullarıyla 7’den 70’e isteyen herkesi sporla buluşturan Konak Belediyesi, şimdi de parklarda başlattığı sabah sporu uygulaması ile açık havada spor yapma imkanı sunuyor.

Bünyesinde açtığı spor okullarıyla 7'den 70'e isteyen herkesi sporla buluşturan Konak Belediyesi, şimdi de parklarda başlattığı sabah sporu uygulaması ile açık havada spor yapma imkanı sunuyor.

Konak Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte sabahın erken saatlerinde parkları dolduran sporseverleri sabah sporuyla buluşturuyor. Şimdilik Göztepe Denizatı ve Güzelyalı Fuat Göztepe parklarında başlatılan ancak kısa zamanda diğer parklarda da yaygınlaştırılacağı öğrenilen uygulama sayesinde sabahın erken saatlerinde parkları dolduran vatandaşlar, uzman antrenör eşliğinde güne spor yaparak başlıyor. Konak Belediyesi Spor Müdürlüğü'nce yürütülen hizmetten başta kadınlar olmak üzere yüzlerce Konaklı faydalanıyor. Profesyonel antrenör eşliğinde pilates, aerobik ve step yapan Konaklılar, bu sayede hem form tutuyor hem de sağlıklı bir vücuda kavuşmuş oluyor.

YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

İlk etapta Göztepe Denizatı ve Güzelyalı Fuat Göztepe parklarında uygulamaya geçirilen hizmetten her yaş aralığından vatandaşlar faydalanabiliyor. Hafta içi iki gün sabah 7.30'da başlayan sabah sporuna katılmak için sorumlu antrenörden edinilebilecek başvuru formunu doldurmak ve aile hekiminden spor yapmasında sakınca olmadığına dair sağlık raporu almak yeterli oluyor. Spor yaparken kullanılan mat, step ve aerobik tahtası ile lastiği ise Konak Belediyesi Spor Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından temin ediliyor. Sabah sporuna katılanlara ayrıca Konak Belediyesi logolu tişört de armağan ediliyor. Zamanla ilçedeki uygun diğer parklarda da yapılması planlanan uygulama için herhangi bir ücret talep edilmiyor.

SPORLA FORM TUTUYORLAR

Konak Belediyesi'nce başlatılan uygulamaya katılanlar da güne spor yaparak başlamanın memnuniyetini yaşıyor. Sabah sporuna katılan Ayşe Nazan Tarım, kendisini spor yaparak daha genç hissettiğini belirterek, "62 yaşındayım ama kendimi hiç öyle hissetmiyorum. Artık sabahları yataktan yorgun kalkmıyorum, sporu çok seviyorum" diye konuştu. Antrenör eşliğinde spor yapmanın keyfini çıkaran Kadriye Yavuz ise, parktan geçerken Konak Belediyesi'nin sabah sporu uygulamasını gördüğünü söyledi. Belediyenin sabah sporuna katılarak form tuttuğunu dile getiren Yavuz, "Burada spor yapıldığını gördüm ve katıldım. Konak Belediyesi'ne bu imkanı sunduğu için teşekkür ediyorum. Sağlıklı yaşam gibisi yok. Spor hayatımızın bir parçası olmalı" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Güzelyalı Konaklı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title