Haberler

Konak'ta İlknur Denizli, Sahaya Hızlı İndi

AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı İlknur Denizli seçim saha çalışmalarının başlangıcını AK Parti Konak İlçe binasından verdi.

AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı İlknur Denizli seçim saha çalışmalarının başlangıcını AK Parti Konak İlçe binasından verdi. Kadın kolları, gençlik kolları ve ana kademeden 150 kişinin katılım gösterdiği seçim çalışmalarında ilk durak Gültepe oldu. İlknur Denizli " İzmir'in merkez ilçesi olan Konak'ta temel belediyecilik hizmetlerinden yararlanamayan, unutulmuş mahallelerin olması CHP'li belediyelerin ayıbıdır" dedi.

İlknur Denizli 31 Mart'tan itibaren bu bölgede yaşayan İzmirlilere, en tabii hakları olan belediyecilik hizmetlerinden Konak'ın her semtiyle eşit olarak yararlanacaklarının sözünü verdi. Çınartepe'den başlayan çalışmada daha sonra Atamer, Millet ve Murat Mahallelerini gezen İlknur Denizli, Huzur Mahallesindeki pazara da uğradı. Her mahallede yoğun ilgi ve sevgi gören Denizli, şikayetleri dinleyerek istekleri tek tek not aldı ve belediye başkanı seçildikten sonra yapacaklarını Gültepelilerle paylaştı.

10 yıldır Çınartepe'de bir değişiklik olmadığını belirten mahalleliler "Bugüne kadar seçilmiş belediye başkanlarının mahalleye sadece seçim öncesi uğradıklarını sonrasında mahalleyi sorunları ile baş başa bıraktıklarını" dile getirerek mahallelerinin sorunlarına çözüm istediler. İlknur Denizli, " CHP'li yerel yöneticiler Büyükşehir Belediyesi'nden, ilçe belediyesine İzmir'de hizmetsiz bir geçmişe sahipler. Seçim sonucundan emin olmanın rehavetiyle halkın taleplerini yok sayıyorlar, önemsemiyorlar. Üstelik veremedikleri belediyecilik hizmetlerinin yapılamamasının suçunu başkalarına atmakta da maharetliler." dedi.

KIYIDA NE VARSA, YUKARIDA DA O OLACAK

CHP zihniyetinin sizleri çantada keklik görmesine, kendilerine oy vermeye mahküm zannetmesine artık çocuklarınızın geleceği adına bir son verin diyen İlknur Denizli, açıklamasının devamında " İzmir'in ortasında çocukların oyun oynayacağı, gençlerin spor yapacağı alanların olmamasını, çöp bidonu için talepte bulunan insanların olmasını nasıl izah edebilirsiniz. Vicdanı olan, bu kente hizmet etmek arzusunda olan yerel yöneticinin görevi hemşehrilerimizin hayatını çağdaş belediyecilik hizmetlerinden yararlanacak hale getirmektir. Bu görev bu güne kadar yerine getirilmemiştir. Bundan sonra CHP'li bir belediyenin göreve gelmesi halinde de aynen devam edecektir"

Sizin desteğiniz ile İzmir'i, Konak'ı değiştirelim. Bu kentin Büyükşehir Belediye Başkanı, ilçe belediye başkanı gerektiği gibi çalışmazsa, bu kentin ekonomisi büyümez. İnsanlar iş sahibi AŞ sahibi olamaz. İzmir'i seven İzmir'in geleceğini düşünen İzmirliler olarak sizden destek istiyorum. AK Parti'ye oy verin bu kenti büyütelim. Bu kente bir değişim yaratalım üzerimizdeki ölü toprağını atalım. Çocuklarınız bu kentte çalışabilecekleri yeni iş alanlarına kavuşsun. İş bulmak için başka kentlere gitmek zorunda kalmasın. Ama CHP'li belediye buralara kör bakarsa, şaşı bakarsa olacağı budur. Çocuklarınız için bu kentin kaderini değiştirin" diye konuştu.

BU SEFER OYUMUZ AK PARTİ'YE

Gittiği her mahallede İzmir'de ve Konak'ta değişiklik olması gerektiğini duyan İlknur Denizli, bu seçimde verilecek oylar ile İzmir'in hak ettiği değişikliğe kavuşacağını söyledi. Mahallelilerin, "Buraya gelen kimse yok, sadece siz geldiniz. Pazar yeri yok, çocuk parkı yok, kültür merkezi yok ama sürekli değiştirilen kaldırımlar var. Bize buralara İzmir'in köyü gibi bakan anlayış var." sitemlerini dinleyen İlknur Denizli, Konak'ı bu hizmetsizlikten kurtaracaklarını kaydetti. Denizli, sözlerine şöyle devam etti:

"Üç beş tane taş döşeyince belediye başkanları görevlerini, yapması gereken hizmetlerini yerine getirmiş zannediyorlar. Gezdiğim mahallelerde, işsizlik özellikle genç işsizlik İzmir'in en büyük sorunu. Yatırım yok ki iş alanı açılsın, proje yok ki yatırımcı gelsin. AK Parti belediyecilik anlayışı ile bütün bunları aşacağız inşallah. Her mahallenin sosyal yaşam alanları ile ilgili tüm ihtiyaçları eşit şekilde karşılanacak, yeni projeler yatırımları getirecek, iş ve AŞ imkanları sağlanacak. Belediyecilik hizmetleri İzmir'in tüm noktalarına eşit dağıtılacak. Kıyıda ne varsa yukarıda da onlar olacak." - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İlknur Denizli Ak Parti İzmir Konak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title