Haberler

Kömürspor, Kozlu Belediyespor Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

Bölgesel Amatör Lig 10. grupta mücadele eden ve birinci sırada bulunan Zonguldak Kömürspor, hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Kozlu Belediyespor maçı hazırlıklarını çift kale maç yaparak tamamladı.

Bölgesel Amatör Lig 10. grupta mücadele eden ve birinci sırada bulunan Zonguldak Kömürspor, hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Kozlu Belediyespor maçı hazırlıklarını çift kale maç yaparak tamamladı.

İdmanda, Zonguldak Kömürspor Antrenörü Cahit Terzi hem Çatalcaspor maçını ve Hafta sonu kendi sahalarında oynayacakları Kozlu Belediyespor maçını değerlendirerek, sezon sonuna kadar mücadele edeceklerini ve hedeflerinden asla şaşmadıklarını belirtti. Terzi, "Kozlu Belediyespor'la oynayacağımız karşılaşmayı derbi olarak düşünmüyorum. Son 2 haftada 5 puan kaybettik. Biz asla hakem hatalarına sığınmadık. Ama görülen İstanbul takımlarıyla oynadığımız maçlarda özellikle hakem hatalarıyla karşılaşıyoruz. Bu hatalar direk olarak sonucu etkiledi. Çatalcaspor ve Sultangazi maçında yediğimiz goller hem ofsayt hem de attığımız gol ofsayt değil. Sultangazi maçında net bir golümüz sayılmadı ve 2 puanımız gitti. Çatalcaspor maçında da kalemizde gördüğümüz gol yüzde 100 ofsayt, pozisyon görüntülerde net bir şekilde görülüyor. Bu yüzden biraz kan kaybına uğradık. Tabi futbolda bu tip hatalar oluyor. İnşallah bunların kasıtlı hatalar olmaması. İstanbul takımlarının hedefe gitme anlamında başka yollara başvurabiliyorlar. Biz hep alnımızın teriyle bileğimizin hakkıyla, hiçbir hakem gücüyle buraya gelmedik. Mücadelemizle buralara geldik. Bizim mücadelemiz sezon sonuna kadar devam edecek. Hedefimizden asla şaşmadık. Bu kadar kötü sonuçlara neticelere rağmen yine birinciyiz, en avantajlı takım halen biziz. Ligde üç hafta verdiğimiz molayı Kozlu maçıyla birlikte üç puanı alarak yolumuza devam etmek istiyoruz.

Sakatlarımız iyileşti, son 5 haftadır takımımızın en skorer ve en iyi oyuncuları yoktu. Eren, Hüseyin, Kenan, Ferhat, Burak hepsi iyileşti. Sezon başından beri gelen kadromuz devam edecek. Bu çocukların olması bize güç veriyor, bu oyuncularla bu noktalara geldik.

Bunların olmadığı dönemde biraz sıkıntı çektik. Üstüne hakem hataları da eklenince düşüş yaşadık. Bundan sonra ligde 6 haftamız var. Güzel bir şekilde tamamlayıp profesyonel lige çıkacağız" dedi.

Ayrıca, Zonguldak Kömürspor'un sol kanat oyuncusu Hüseyin Tunç takımdan ayrı düz koşu yaparak idmanı tamamladı. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kozlu Belediyespor Sultangazi Zonguldak İstanbul Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title