Haberler

Kömürspor, Çatalcaspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Güncelleme:

Bölgesel Amatör Lig 10. grupta mücadele eden ve ligin ilk sırasındaki Zonguldak Kömürspor, Çatalcaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Bölgesel Amatör Lig 10. grupta mücadele eden ve ligin ilk sırasındaki Zonguldak Kömürspor, deplasmanda oynayacağı Çatalcaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Hafta sonu deplasmanda Çatalcaspor ile oynayacak olan Zonguldak Kömürspor bugünkü idmanını istasyon ve güce dayalı kuvvet çalışması yaparak sürdürdü. Deplasmanda oynayacakları Çatalcaspor maçını değerlendiren Zonguldak Kömürspor'un Antrenörü Cahit Terzi, "Hafta sonu Çatalcaspor ile çok önemli bir maça çıkacağız. Çalışmalarımıza en iyi şekilde devam ediyoruz. Şuan emin adımlarla gidiyoruz. 4 puan önde lideriz. Yine en avantajlı takım biziz. Mutlaka bu işi başaracağız. Kenetlenerek bu zor günleri atlatacağız. Takımıma güveniyorum" dedi. Ayrıca sakat olan Eren ise, takımla birlikte idman çalışmalarını gerçekleştirdi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zonguldak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title