Haberler

Kolejliler Çıkış Arıyor

Rönesans TED Ankara Kolejliler, Spor Toto Basketbol Ligi'nin 7. haftasında Banvit'i konuk edecek.

Rönesans TED Ankara Kolejliler, Spor Toto Basketbol Ligi'nin 7. haftasında Banvit'i konuk edecek.

Ankara Spor Salonu'nda, yarın saat 15.00'te başlayacak mücadeleyi Recep Ankaralı, Alper Özgök ve Mehtap Karabilecen hakem üçlüsü yönetecek.

Başkent temsilcisi, ligde 6 maçta elde ettiği bir galibiyetle 12. sırada yer alırken, oynadığı 5 maçta 3 galibiyete sahip Banvit, 8'inci basamakta bulunuyor.

Rönesans TED Ankara Kolejliler, ligdeki son maçında deplasmanda Galatasaray Odeabank'a 75-65'lik skorla mağlup oldu. Banvit ise konuk ettiği Muratbey Uşak Sportif'e 73-67 yenildi.

Hasan Özmeriç yönetimindeki Rönesans TED Ankara Kolejliler'de, 26 yaşındaki  ABD'li oyun kurucu Kalin Lucas, geride kalan 6 haftada takımının en etkili oyuncusu olurken, forma giydiği maçlarda, 17,3 sayı, 2,5 ribaunt ve 5,5 asistlik performans sergiledi.

Selçuk Ernak'ın çalıştırdığı turuncu-yeşilli ekipte en etkili isim 28 yaşındaki Gasper Vidmar oldu. Sloven pivot bu sezon ligde oynadığı 5 maçta 15,8 sayı ve 6,8 ribauntluk ortalamayla takımına katkı sağladı.

Başkent temsilcisi ile Bandırma ekibi lig tarihinde 12 maçta karşı karşıya geldi. Bu maçların ikisini Rönesans TED Ankara Kolejliler, 10 karşılaşmayı ise Banvit kazandı.

Kaynak: AA / Yerel

Recep Ankaralı Alper Özgök Banvit Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title