Haberler

Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Masa Tenisi Branşı Yeni Sezona Yine Şampiyonlukla Başladı

Geçtiğimiz 2014-2015 sezonunu gerek takım gerekse ferdi olarak birçok şampiyonluk ve derecelerle bitiren Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Masa Tenisi branşı yeni sezonda şampiyonluklarla başladı.

Geçtiğimiz 2014-2015 sezonunu gerek takım gerekse ferdi olarak birçok şampiyonluk ve derecelerle bitiren Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Masa Tenisi branşı yeni sezonda şampiyonluklarla başladı.

Geçen sene yapılan Yıldızlar Grup maçlarını ve Yıldızlar Türkiye Şampiyonası müsabakalarını birincilikle bitiren Kocasinan Belediyesi Spor Kulübünden yeni faaliyet döneminde de yoluna dolu dizgin devam ediyor

07-08 Kasım 2015 tarihleri arasında Adana Çukurova Üniversitesi Lütfullah Aksungur Spor Salonunda yapılan Türkiye Yıldızlar (D) grubu müsabakalarında Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Bayan takımı Yarı finalde Batman Gençlikspor kulübünü 3-0, finalde ise ev sahibi takım olan Çukurova Üniversitesi Spor Kulübünü 3-1'lik skorlarla geçerek namağlup şampiyon olarak Türkiye finallerine gitmeye hak kazandı. Rabia Şahiner, Özge Yılmaz, Burçin Mermer ve Kadriye Nur Sarı'dan oluşan şampiyon takımın antrenörlüklerini ise Halil Adak ve Kemal Balım üstlenmekteler. Başarılı antrenörler yapmış oldukları açıklamalarda; "geçen sene yapılan hem Yıldızlar Grup hemde Yıldızlar Türkiye Şampiyonasında kürsünün en üst basamağında yer almıştık. İnşallah bu senede aynı başarıyı tekrarlamak istiyoruz. Adana'da yapılan Grup müsabakalarda ilk engeli yine birincilikle aşarak Finallere gitmeye hak kazandık. Hedefimiz yine Yıldız Bayan Türkiye Şampiyonu olmak, bunun için çaba sarf ediyoruz. Bize destek veren herkese teşekkür ederiz" dediler. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çukurova Üniversitesi Kocasinan Belediyesi Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title