Haberler

Kocasinan Belediyesi Aşure Dağıttı

Kocasinan Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte vatandaşlara aşure dağıtıldı.

Kocasinan Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte vatandaşlara aşure dağıtıldı.

Muharrem Ayı nedeniyle Kocasinan Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte Kurşunlu Cami'nde Cuma namazı çıkışında aşure dağıtıldı. Etkinlikte konuşan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, "Bugün Hz. Hüseyin efendimizin şehadetiyle ilgili bir gün. Bundan dolayı İslam dünyasının acı günü. Aşure, hatırlanması ve bilinmesi gereken güzel bir adetimizdir. Bunu yaşatmak için gayret ediyoruz" dedi. Etkinliğe katılan AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahid Özden, "İnşallah devamlı bu etkinlikleri kutlarız. Birlik ve huzurun beraber olduğu günler olsun istiyoruz. Hep beraber aşurelerimizi yiyelim, güzel olsun inşallah. Bugünler bize hayırlar getirsin" ifadelerini kullandı. AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı İsmail Emrah Karayel ise, "Şuan seçim çalışmalarımızı tüm hızıyla devam ediyoruz. İnşallah 2 Kasım'da da çok tatlı bir Türkiye'ye uyanacağız" diye konuştu.

Programa Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanı Taner Yıldız da katılarak vatandaşlara aşure dağıttı. Vatandaşların aşureye ilgileri ise oldukça yoğun oldu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kocasinan Belediyesi Kurşunlu Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title