Haberler

Kocası Yemek Masasında Kalp Krizinden, Karısı Kapıda Donarak Öldü

Güncelleme:

Sakarya'nın Geyve İlçesi'nde 80 yaşındaki Süleyman Gökmen evinde yemek masasında kalp krizi geçirerek, 79 yaşındaki eşi Nuriye Gökmen ise evinin dış kapısının önünde donarak öldü.

Sakarya'nın Geyve İlçesi Orhaniye Mahallesi'nde yerleşim alanının uzağındaki tek katlı evlerinde yaşayan Gökmen çiftinin evine akşam saatlerinde gelen komşuları Nuriye Gökmen'in kapının önündeki cesediyle karşılaşınca içeri girdiler. Komşuları, Süleyman Korkmaz'ı ise yemek masasının başında ölmüş olarak buldular.

FENALAŞARAK YERE DÜŞTÜ, DONARAK ÖLDÜ

İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri yaptıkları ilk incelemede Süleyman Gökmen'in yemek yerken kalp krizi geçirdiğini, eşi Nuriye Gökmen'in ise yardım istemek için dışarı çıktığı sırada heyecandan fenalaşıp dış kapının önünde yere düştüğünü, burada donarak öldüğünü belirledi.

Geyve Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Orhaniye Sakarya Geyve 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (101)

TürkiyeMobil-IOS:

Allah ıkısını ayırmadı Allah rahmet eylesin.

85
0
yanıtYanıtla
Ömer:

En azından birbirlerinin yokluklarini yasamadilar..diğer dünyaya beraber göç ettiler.Rabbim mekanlarını cennet eylesin.her sevene nasip olmaz bu dünyadan beraber göç etmek.

79
0
yanıtYanıtla
CanMobil-IOS:

Yarabb insanı evladına bile muhtaç etmesin

77
0
yanıtYanıtla
izmirliMobil-ANDROID:

ölüm bile ayırmadı mekanları cennet olsun

72
2
yanıtYanıtla
osmanbalık:

Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun huzur içinde yatsınlar

74
0
yanıtYanıtla
Kıbrıslı kürt:

Üfff ALLAH RAHMET EYLESİN :(((

67
0
yanıtYanıtla
ali:

cok üzücü birsey :( Allah rahmet eylesin

66
1
yanıtYanıtla
ömer:

Allah rahmet eylesin bırakın kibiri düşmanlığı kini ölüm var ölüm türk kürt alevi sünni hepimiz insanız be ölüm var ölüm. . .

62
2
yanıtYanıtla
HADDİNİ BİL:

Kısa kes kısa. HADDİNİ AŞMA. BİZ BİLMİYORMUYUZ ÖLÜMÜN OLDUĞUNU. BU. İnsanların ailesi çocukları, yeğenleri akrabaları yokmuydu. BU KIŞTA SOBAYI YAKAMAYACAKLARINI FALAN AKIL EDEMEDİLER Mİ. YOKSA HAYIRSIZ MI ÇIKTILAR. TOPLUMU EHLİ SÜNNET YOLUNDAN İMAN YOLUNDAN AYIRIRSAN SONUÇ BU OLUR İŞTE.

yanıt5
yanıt12
HADDİNİ BİL:

MİLLETİN KÜRTLE ALEVİYLE UĞRAŞTIĞI YOK. AMA ONLARIN İÇİNDEN ÇOK ÇIKIYOR BİZE KARŞI KİNDAR VE NEFRET KOKAN İNSANLAR.

yanıt10
yanıt9
Tüm 101 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title