Haberler

Koçarlı Belediyespor Rövanşı Farklı Kazandı

Aydın Büyük Erkekler Basketbol Ligi B Grubu takımlarından Koçarlı Belediyespor, 85-65 kaybettiği maçın rövanşında Sökespor’u 83-53 mağlup etti.

Aydın Büyük Erkekler Basketbol Ligi B Grubu takımlarından Koçarlı Belediyespor, 85-65 kaybettiği maçın rövanşında Sökespor'u 83-53 mağlup etti.

Aydın Büyük Erkekler Basketbol Ligi B Grubunda dün akşam müthiş bir heyecan yaşandı. Grubun iki iddialı takımı Koçarlı Belediyespor ve Sökespor maçı kazanıp gruptan çıkma iddiasını sürdürebilmek için maçın son düdüğüne kadar son derece zorlu bir mücadele ortaya koydu. Koçarlı Spor Salonu'nda oynanan müsabakada, ilk maçı deplasmanda 85-65 kaybeden Koçarlı Belediyespor sahasında olmanın avantajı ve seyirci desteği ile karşılaşmadan gülerek ayrılan taraf oldu.

Karşılaşmanın ilk periyodunda çok fazla varlık gösteremeyen kırmızı-beyazlılar, 14 forma numaralı oyuncusu Mustafa Taşkıran'ın arka arkaya bulduğu üçlüklerle periyodu 17-12 önde kapattı. 2. Periyotta ise ilk periyoda oranla daha etkili bir şekilde oyun kuran ve takım ruhunu daha iyi yansıtan Koçarlı Belediyesporlular ilk yarıyı 36-25 kazandı. Müsabakanın 3. Çeyreğinde oyuna daha fazla ağırlık koyan Sökespor, 14 numaralı oyuncusu Ömer Mercan'ın attığı üçlüklere rağmen skor farkını kapatamadı ve son periyoda da 61-42 önde giren taraf yine ev sahibi takım oldu.

En fazla heyecanın yaşandığı son çeyrekte ise periyot başında yine konuk takım baskıları artarken kısa bir süre sonra yine Mustafa Taşkıran'ın peşi sıra attığı üç sayılarla oyun Koçarlı Belediye Spor lehine döndü ve müsabakayı 83-53 ev sahibi takım kazandı.

Koçarlı Belediyespor aldığı bu önemli galibiyetle birlikte puanını 8'e çıkararak 33 sayılık averaj farkıyla Söke Spor'un önüne geçerek, grupta Kuşadası Gençlikspor'un ardından ikinci sıraya yükseldi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Taşkıran Koçarlı Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title