Haberler

Kocaoğlu, Müjdeyi Ayrancılar'da Verdi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Adayı Aziz Kocaoğlu, Ayrancılar’da düzenlenen mitingde konuştu.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Adayı Aziz Kocaoğlu, Ayrancılar'da düzenlenen mitingde konuştu. Başkan Kocaoğlu, kendisini Pancar'a davet eden vatandaşlara, "30 Haziran'da İZBAN ile geleceğim" dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi adayı Aziz Kocaoğlu, partisinin Torbalı adayı Ufuk Yörük ve Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur ile birlikte Ayrancılar'da düzenlenen mitingi katıldı. Havai fişeklerle karşılanan Başkan Kocaoğlu'na gençler de meşale yakarak destek verdi. 10 yıldır İsmail Uygur ile birlikte Torbalı'ya hizmet etmek için çalıştıklarını, 30 Mart'tan sonra da CHP adayı Ufuk Yörük'le birlikte hizmet etmeye devam edeceklerini belirten Başkan Kocaoğlu, "İsmail Uygur'un Torbalı'ya yaptıkları için hakkı ödenmez. Ufuk Yörük de Torbalı'ya büyük hizmetler yapacak. Desteklerinizi bekliyorum" dedi.

2B arazilerinin durumuna değinen Başkan Kocaoğlu, "2B arazileri girift bir konudur. Hazinenin arazisini ekmiş-biçmiş, çocuğunu büyütmüş, nafakasını temin etmiş insanlar var sizin gibi. Bir de bakanlık yapmış ama bakanlık yaptığı zaman gitmiş Boğaz'da arazi çevirmiş, villa yapmış olanlar var. Onların arazinin parasını villanın değerini ölçmeye 15-20 kişilik komisyon lazım. Oradan 2B arazisine yüksek fiyat almak doğru ve adildir. Ama sizin gibi bunu yaşamak için yapmış; servet sahibi olmak, köşeyi dönmek, milletin malını gasp etmek için yapmamış olanlardan temsili rakamlar alınması gerekiyor" diye konuştu.

"Büyük Başkan sizi Pancar'a bekliyoruz" pankartı açan vatandaşlaraa "30 Haziran'da Pancar'a İZBAN ile geleceğim" diyen Başkan Aziz Kocaoğlu, mitinge katılanların "vur vur inlesin Binali dinlesin" sloganı atması üzerine de "Cumartesi saat 5'te seçim yasakları başlıyor, o zamana kadar dinleyecek. Pazar günü de evine gidecek" dedi.

2011 Genel Seçimlerinde Ayrancılar'ın ilçe olma vaadiyle kandırıldığını belirten CHP İlçe Başkanı Faruk Akpınar, "35 proje hazırlayıp, o zaman bu sözü veren şimdi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak karşınıza çıktı. Koskoca bakan yalan mı söyler? Yalancının mumunun yatsıya kadar yandığının hesabını sorma sırası sizde. Ayrancılar hoşgörülüdür ama sandıkta hesabını sorar. Ayrancıları kandırmanın ne demek olduğunu görsünler" diye konuştu.

CHP adayı Ufuk Yörük'e destek veren Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur, "AKP'li belediyecikle Torbalı'yı tanıştıracakları ileri sürüyorlar, Belediyecilik yaptıkları yerlerde çıkarıp bir hizmetlerini göstersinler. Bayındır'da bir taş üstüne taş koyulduysa Aziz Kocaoğlu sayesindedir. Allah ondan razı olsun" dedi.

Yaşanan ve yaşayan bir Torbalı için projelerini hazırladıklarını belirten CHP Torbalı Adayı Ufuk Yörük de, kimseyi ötekileştirmeden herkese eşit hizmet götüreceklerini söyledi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Aziz Kocaoğlu Ayrancılar İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title