Haberler

Kocaoğlu Bornova'da Gövde Gösterisi Yaptı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Büyükşehir adayı Aziz Kocaoğlu, Küçük Menderes turunu Beydağ ve son olarak da kendi ilçesi Bornova'da noktaladı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Büyükşehir adayı Aziz Kocaoğlu, Küçük Menderes turunu Beydağ ve son olarak da kendi ilçesi Bornova'da noktaladı. Bornovalılara hitap eden Kocaoğlu, "Cumhuriyet Meydanı'ndan 100 metre ilerdeki evde, 40 sene sizinle yaşayan bu kardeşinizle, bu ağabeyinizle, bu arkadaşınızla övünebilirsiniz. Sizlerin yetiştirdiği Aziz, 10 senede Türkiye'nin en itibarlı devlet kurumlarından birini yarattı" diye konuştu.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP'nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aziz Kocaoğlu, Bornova Cumhuriyet Meydanı'ndaki coşkulu kalabalığa seslendi. Kocaoğlu'na İzmir Milletvekili Hülya Güven, Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, ve Bornova Belediyesi Başkan Adayı Olgun Atila eşlik etti. Vatandaşların sevgi gösterileri arasında konuşan Başkan Kocaoğlu, "Bu meydandan 100 metre ilerdeki evde, 40 sene sizinle yaşayan bu kardeşinizle, bu ağabeyinizle, bu arkadaşınızla övünebilirsiniz. Sizlerin yetiştirdiği Aziz, 10 senede Türkiye'nin en itibarlı devlet kurumlarından birini yarattı. En yüksek kredi notu olan AAA+'ya ulaşmamıza bir kademe kaldı" dedi.

Bornova Belediye Başkan Adayı Olgun Atila da konuşmasında Başkan Kocaoğlu'na teşekkür ederek, "Kendisi bize hep en zor zamanlarda 'doğru sallanır, ama asla yıkılmaz' dedi. 'Her zaman olumlu düşünelim' sözü bize öğüt oldu" dedi. Atila, "Yapılan tüm haksızlıklara karşı gelebilmek için, el ele, gönül gönüle, adalet için siyaset yapmak durumundayız. Bu Türkiye'nin kader seçimi. Bu seçimde namuslu, onurlu insanları iktidara getirmemiz gerekiyor. Bakan evlatlarına değil, vatan evlatlarına itibar etmemiz gerekiyor" dedi.

BEYDAĞ'DA KONUŞTU

Beydağ'da vatandaşlarla bir araya gelen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi adayı Aziz Kocaoğlu, 17 Aralık ve sonrası olanlar için özellikle annelerin büyük korkusu olduğunu belirterek, "ülke böyle yönetilmez. 'Ağacı keseceğim, çok lazımmış gibi AVM yapacağım' diye onlarca çocuğumuzun gözü kör edilmez. Hiç kimse çocuğunun tırnağını servetine değişmez" diye konuştu. Vatandaşlara 30 Mart Pazar günkü yerel seçimlerde mutlaka oy kullanmaları gerektiğini belirten Başkan Aziz Kocaoğlu, "devlet baki, insanlar fani, 'karaya ak' denmez" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Aziz Kocaoğlu Bornova İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 7 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı var mı? Fenerbahçe nasıl şampiyon olur? Şampiyonlukta ikili averaj mı genel averaj mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title