Haberler

Kocaelispor'da Kritik Günler...

Kulüp, Anlaşma Sağlanamazsa 3. Lig'e Düşürülecek

Bir zamanlar Türkiye 1. Ligi'ni sallayan, üç büyüklerin korkulu rüyası olan, ancak 17 Ağustos Marmara depreminin ardından yaşanan sıkıntılarla sürekli geriye giden ve bugün Türkiye 2. Ligi'nde varolma mücadelesi veren Kocaelispor, eğer Sırp futbolcuların eski alacaklarını ödeyemezse 3. Lige düşürülüyor.

Futbolcuların avukatıyla bugün Kocaeli Valiliğinde yapılan ve öğlende başlayıp akşam saatlerine kadar süren pazarlıklardan sonuç alınamadı. Görüşmeler yarın da devam edecek.

Kocaelispor'un Sırp futbolcular Jestroviç, Tutoriç ve Duşan'ın kulüpten alacakları nedeniyle para ödeyemediği için Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) tarafından küme düşürülecek olan Kocaelispor için bugün yapılan görüşmelerde bir sonuca varılamadı. Kocaelispor Başkanı Muammer Çelik, Sırp Futbolcuların avukatı Mehmet Aygün ve Kocaeli Vali Yardımcısı Mustafa Güney arasında öğlen saatlerinde başlayan görüşme yarına kaldı. Kocaeli Valisi Ercan Topaca Valilik makamında yaptığı açıklamada görüşmelerin devam ettiğini ve şuan için çok net bir sonuca ulaşamadıklarını söyledi.

Kocaeli Valisi Ercan Topaca, "Görüşmelerde net bir sonuca ulaşamadık. Jestroviç'in dosyası FIFA'nın ligden düşürme konusu olan doysa. Tutoriç ile ilgili olan 347 bin Euro'da gündemde. Duşan'ın da iki üç ay içersinde gündeme gelecek. Bu üç futbolcunun da avukatı aynı avukat. Miktar konusunda anlaşma sağlanmış değil. Tahmin ediyorum yarın öğleye kadar veya engeç pazartesi gününe kadar anlaşma veya anlaşmazlıkla sonuçlanacak. Federasyonla görüşme halindeyiz" dedi.

Kocaelispor'da çok yüksek rakamları ödeyecek güç bulunmadığını söyleyen Vali Topaca, "Kocaelispor'un normal şartlarda 1 milyon Euro'nun üzerinde ödemesi gereken bir rakamı bulunuyor. Çok yüksek rakamlar istenirse ödeyemeyiz. Kocaelispor küme düşürüldüğü taktirde futbolcular hiçbir para alamayacaklar. Bundan dolayı anlaşmaya daha yakınlar. Biz rakam olarak son limitimizi kendilerine söyledik. Kocalispor aynı zamanda çok güzel de bir trend yakaladı. Amatör lige düşmesine gönlümüz el vermiyor. Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Özak ve Futbol Federasyonu Başkanı ile görüşmeler yaptık. Bu sorunu en kısa süre içersinde çözmeye çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Eskişehir'de kızı ve torununu katleden cani dedenin, cinayeti neden işlediği ortaya çıktı

Eskişehir'de kızı ve torununu katleden cani dedenin, cinayeti neden işlediği ortaya çıktı

Mezuniyet törenindeki kıyafet krizine valilik el attı! Soruşturma için 2 müfettiş görevlendirildi

Mezuniyet törenindeki kıyafet krizine valilik el attı! Soruşturma için 2 müfettiş görevlendirildi

Bakan Şimşek: Borsaya vergi çalışması ertelendi

Bakan Şimşek: Borsaya vergi çalışması ertelendi

Bakmadan Geçme

CUMA MESAJLARI 14 Haziran: En anlamlı, en yeni Cuma mesajları neler? Hadisli ve dualı Cuma sözleri! Kısa, ayetli ve dualı Cuma mesajları hangisi? Survivor kupası altın mı, değeri ne kadar? 14 Haziran Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 14 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Ogeday babası kimdir? Survivor Ogeday'ın babasının adı ne, kaç yaşına? #129300 14 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Survivor kim kazandı, kim şampiyon oldu 14 Haziran Cuma 2024? 14 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Survivor şampiyonu kaç para alıyor 2024? HSK atama kararnamesi 14 Haziran Cuma yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! #128220 Karaman bayram namazı saat kaçta 2024? Karaman bayram namazı saati Diyanet tarafından açıklandı
İsrail'den Lübnan'a saldırı! Çok sayıda yaralı var

İsrail'den Lübnan'a saldırı! Çok sayıda yaralı var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title