Haberler

Kocaeli Yanan Fabrikalarda Hasar Tespit Çalışması Başlatıldı

Yanan fabrikalarda hasar tespit çalışması başlatıldı Kocaeli'nin Başiskele İlçesi'nde üç gün önce boya geri dönüşümü de yapılan bir petrokimya fabrikasında başladıktan sonra hemen yanındaki otomobil yan sanayi firması deposu ile piliç kesimi yapılan bir tesisin tamamen yanmasıyla sonuçlanan yangınla ilgili olarak hasar tespit çalışmaları başlatıldı.

Yanan fabrikalarda hasar tespit çalışması başlatıldı

Kocaeli'nin Başiskele İlçesi'nde üç gün önce boya geri dönüşümü de yapılan bir petrokimya fabrikasında başladıktan sonra hemen yanındaki otomobil yan sanayi firması deposu ile piliç kesimi yapılan bir tesisin tamamen yanmasıyla sonuçlanan yangınla ilgili olarak hasar tespit çalışmaları başlatıldı.

Başiskele İlçesi D-130 Karayolu üzerinde buluna İspet Petro Kimya, Mobis Yıldırım Çelik ve Güncanlar firmasına ait piliç kesim tesisinde çıkan yangının ardından üç tesis te kullanılmaz hale geldi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri tesislerde incelemelerine başladı. İtfaiye ekibine fabrikaların iş güvenliği uzmanları da eşlik etti. Milyonlarca dolarlık zararın meydana geldiği belirtilen yangının çıkış noktasını kesin olarak belirmeke için de uzmanlar araştırmalarını sürdürüyor. Bilirkişiler ayrıca bi fabrikalara giren çıkan malların da tesbpitini yapıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title