Haberler

Kocaeli Üniversitesi'nden Gölbaşı İlçesine Ziyaret

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof.Dr. Füsun Yıldız ve öğrenciler Mehmet Salıcı, Süleyman Gökalp Güneş, Begüm Murt, Sümeyye Kanbay, Adıyaman’ın Gölbaşı İlçesini ziyaret etti.

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof.Dr. Füsun Yıldız ve öğrenciler Mehmet Salıcı, Süleyman Gökalp Güneş, Begüm Murt, Sümeyye Kanbay, Adıyaman'ın Gölbaşı İlçesini ziyaret etti.

Gölbaşı Belediyesi ve Kocaeli Üniversitesi işbirliği ile "Hayallere Köprü Kuruyoruz" projesi için ilçeye gelen heyet önce Belediye Başkanı Yusuf Özdemir'i makamında ziyaret ederek ilçe hakkında bilgiler aldı.

Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, heyete öncelikle hoş geldin dileklerini ileterek ilçeyi düşünen öğrencilere yardımlarını esirgemeyen ve bu amaçlar çalışan, yardımların toplanmasında destek olan Mehmet Salıcı ve Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof.Dr. Füsun Yıldız'a teşekkürlerini sundu.

Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof.Dr. Füsun Yıldız ise, ilçede bulunmaktan mutlu olduğunu, öğrencilere destek oldukları için de sevinçli olduklarını ifade ederek ilçenin yöneticilerine de desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Daha sonra Kocaeli Üniversitesi heyeti Kaymakam Ali Edip Budan'ı makamında ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Ziyaretlerin ardından Gölbaşı Anadolu Lisesi'ni de ziyaret eden heyet, lise öğrencilerine Tıp Fakültesi öğrenciliği ve doktorluk mesleği üzerine sohbet etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kocaeli Üniversitesi Süleyman Gökalp Mehmet Salıcı Adıyaman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title