Haberler

Kocaeli Ile Trabzon'dan Uçak Seferlerine Destek

Başkan Karaosmanoğlu, Trabzon'u ziyaretinde belediye başkanı Gümrükçüoğlu'na da konuk oldu.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu ziyaret etti. Başkanlar Karaosmanoğlu ile Gümrükçüoğlu, Kocaeli-Trabzon arasında karşılıklı uçak seferlerinin başlamasından duydukları memnuniyeti dile getirirken, bu seferlerin sadece Kocaeli ile Trabzon'u değil, her iki ilin çevre illerini de ilgilendirdiğini söyledi. Başkanlar Karaosmanoğlu ile Gümrükçüoğlu, uçak seferlerinin daha geniş kesimler tarafından kullanılması için karşılıklı olarak destek vereceklerini de ifade etti.

TRABZON BELEDİYESİ'NE ZİYARET

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Cengiz Topel Havaalanı'ndan kalkan ilk uçakla Trabzon'a gitti. Geceyi Trabzon'da geçirdikten sonra ertesi gün Trabzon Havaalanı'ndan Kocaeli'ne kalkan ilk uçakla ilimize döndü. Başkan Karaosmanoğlu, Trabzon'da belediye başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na da konuk oldu. Başkanlar Karaosmanoğlu ile Gümrükçüoğlu, Kocaeli ile Trabzon arasında başlayan tarifeli uçak seferlerinin daha geniş kesimler tarafından duyulması ve kullanılmasında gayret göstereceklerini vurguladı.

İKİ KENT ARASINDA İLİŞKİLER GELİŞECEK

Başkan Karaosmanoğlu'na Trabzon Belediyesi'ni ziyaretinde Başkan Danışmanı Ömer Polat ile Sağlık eski Bakanı Kazım Dinç eşlik etti. Başkan Karaosmanoğlu ile Kocaeli heyetini Trabzon'da görmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gümrükçüoğlu, ''Kocaeli ile Trabzon arasında direkt uçuşların başlatılması iki kent arasındaki ilişkilerin daha da gelişmesi açısından önemli olmuştur. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, belediyecilikte çok tecrübeli bir ağabeyimizdir. Biz de kendilerinin tecrübelerinden istifade etmeye gayret gösteriyoruz. Kocaelili hemşerilerime saygı ve sevgilerimizi gönderiyorum" ifadesini kullandı.

KOCAELİ'Nİ ÖRNEK ALIYORUZ

Kocaeli'nde yapılan hizmetleri gördükçe mutluluk duyduklarını ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ni kendilerine örnek aldıklarını söyleyen Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, projeleri incelemek üzere Kocaeli'ne Trabzon'dan ekipler gönderdiklerini de sözlerine ekledi. Kocaeli-Trabzon hattında uçak seferlerinin başlamasının her iki kent için önemine değinen Başkan Karaosmanoğlu da, ''Belediyecilik anlamında Trabzon'da gerçekten çok güzel işler yapılıyor. Trabzon, tarihi bir kentimiz. Coğrafi koşullar ve arazi şartları zor. Buna rağmen şunu görüyorum ki, son üç yılda her gelişimde bu kente bir güzellik katılıyor. Trabzon'u daha canlı, daha güzel ve daha diri gördüm. İnanıyorum ki bundan sonra yapılacak çalışmalarla Trabzon daha güzel bir kent haline gelecek. Bütün Trabzonlu hemşerilerimizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum" şeklinde konuştu.

ŞENER KAHVALTIDA AĞIRLADI

Öte yandan Başkan Karaosmanoğlu ile Kocaeli heyeti, Trabzon'un tarihi mekanlarını da dolaşma imkanı buldu. Trabzonspor Başkanı Sadri Şener de, Başkan Karaosmanoğlu ile Kocaeli heyetini Trabzonspor Tesisleri'ndeki kahvaltıda ağırladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet geçirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet geçirdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title