Haberler

Kob-Der Vali Ali Kaban'ı Ziyaret Etti

Karaelmas Otizmli Bireyler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (KOB-DER) Zonguldak Valisi Ali Kaban’ı ziyaret etti.

Karaelmas Otizmli Bireyler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (KOB-DER) Zonguldak Valisi Ali Kaban'ı ziyaret etti.

KOB-DER Başkanı Arzu Gökçe ve beraberindeki heyet, Zonguldak Valisi Ali Kaban'ı makamında ziyaret etti. Dernek Başkanı Arzu Gökçe derneğin faaliyetlerini ve amaçlarını anlatarak otizmli bireyler sosyal yardımlaşma ve dayanışma derneğinin kısa süre içinde gelişmeler kaydettiğini ve derneğe valilik tarafından da sahip çıkılmasını istedi. Vali Kaban'da bu tür faaliyetlerin kamu yararına sosyal yardımlaşma adına büyük katkı olduğunu ve derneğe emeği geçenleri kutladığını ifade ederek "Zonguldak'ta büyük ihtiyaç duyulan otizmli çocukların gelişmesine yardımcı olacak bir faaliyet içerisindesiniz. Valilik olarak bu tür derneklere maddi manevi katkımız olursa bizleri mutlu edecektir" dedi.

Dernek Başkanı Arzu Gökçe, kuruluş amaçlarını ve faaliyetlerini sıralarken Zonguldak'ta 1 ay gibi bir zamanda örgütlendiğini 110'a yakın üyeleri bulunduğunu ve gün geçtikçe Otizmli aile bireylerinin tespiti ile bu sayısının daha fazla olacağını kaydederek sözlerine söyle devam etti:

"Ben Zonguldak'lıyım ancak şehir dışında ikamet ediyorum. Zonguldak'ta otizmli çocuk sayının azımsanmayacak bir sayıda öğrendiğimde Zonguldaklı aileler ile temasa geçerek bu derneği oluşturduk. Derneğimizin amacı otizmli bireylerin, hayatlarını normal insanlar gibi kendi başına devam ettirebilmelerini sağlayabilmek, kendilerine ve topluma faydalı bireyler haline getirebilmek için gerekli olan, eğitim, sağlık, spor, kültürel ve maddi imkanlardan yararlanmalarını sağlamak amacı ile kurulmuştur. Bu amaçla yola çıkarak Tüm kitle örgütlerinden yardım ve desteklerini bekliyoruz" dedi.

KOB-DER heyeti ardından Zonguldak Belediye Başkan Vekili Adil Bahadır'ı ziyaret etti. Yapılan ziyaretlere Dernek Başkanı Arzu Gökçe, Yönetim Kurulu üyelerinden Cemile Soylu, Tuna Sivri, Züleyha Arman, Dilek Kaya, Salim Tan, Nurten Kefeli, Ayhan Kefeli, Semra Tan katıldılar. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zonguldak Ali Kaban Gökçe Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title