Haberler

Kmü'de Yabancı Uyruklu Öğrencilerin Kayıtları Sona Erdi

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi’nin (KMÜ) 8 Eylül 2015 tarihinde gerçekleştirdiği Uluslararası Öğrenci Sınavında başarılı olan 40 yabancı uyruklu öğrencinin üniversiteye kaydını yaptırdığı açıklandı.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi'nin (KMÜ) 8 Eylül 2015 tarihinde gerçekleştirdiği Uluslararası Öğrenci Sınavında başarılı olan 40 yabancı uyruklu öğrencinin üniversiteye kaydını yaptırdığı açıklandı.

Konuyla ilgili üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, "Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi'nde öğrenim görmek üzere kayıt yaptıran yabancı öğrencilerin ülkelere göre dağılımı 17 Suriye, 11 Türkiye, 5 Azerbaycan, 4 Afganistan, 1 Almanya, 1 Tacikistan, 1 Türkmenistan vatandaşı şeklinde oldu. Yabancı uyruklu öğrencilerin bölüm ve program bazında dağılımı ise 6 İşletme, 5 Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, 3 İktisat, 2 Biyomühendislik, 2 Enerji Sistemleri Mühendisliği, 2 Gıda Mühendisliği, 2 Matematik, 2 Tarih, 1 Türk Dili ve Edebiyatı, 3 Hemşirelik, 2 Çocuk Gelişimi, 2 Diyaliz, 2 İlk ve Acil Yardım, 3 Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, 2 Turizm ve Otel İşletmeciliği, 1 Bankacılık ve Sigortacılık şeklinde gerçekleştirilmiştir" denildi. - KARAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Suriye Eylül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title