Haberler

    Kjaer'den Hagi'ye Övgü Dolu Sözler!

    Fenerbahçe'nin Danimarkalı yıldızı Simon Kjaer, Dünya Kupası Avrupa elemeleri grup maçında Romanya ile karşılaşacakları maç öncesinde açıklamalarda bulundu.

    Simon Kjaer'den Gheorghe Hagi'ye övgü dolu sözler! Fenerbahçe defansının bel kemiği Kjaer, kaptanı olduğu Danimarka Milli Takımı'nın Romanya ile oynayacağı kritik maç öncesinde Danimarka basınına konuştu.

    Romanya deplasmanının çok önemli olduğuna dikkat çeken Kjaer, "Rusya'da düzenlenecek 2018 Dünya Kupası'na katılmak çok istiyoruz. 2014 ve 2016'daki turnuvalarda diğer takımlar oynarken, bizim maçları evimizden takip etmemiz çok kötüydü. Bunu tekrar yaşamak istemiyorum." dedi.

    Kjaer, Galatasaray'ın efsane futbolcusu Gheorghe Hagi hakkında da konuştu. Danimarka'nın kaptanı, "Romanya'ya karşı oynadığımı hatırlamıyorum. Ancak artık onların Gheorghe Hagi gibi futbolcuları yok. Onun gibisi gelmedi. Genç bir takımları var. Biz de öyleyiz. Kadromuzu genç futbolcular üzerine kurduk." şeklinde konuştu.

    Danimarka, Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu'nda 6 puanla 3. sırada yer alırken Romanya, 4 maç sonunda topladığı 5 puanla 4. sırada bulunuyor.

    Kaynak: Sporx.com

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Gheorghe Hagi Fenerbahçe Romanya Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title