Haberler

Kızının Ölümü Holding Patronu Babasına Söylenemedi

Sulama Tankerine Çarparak Hayatını Kaybeden 28 Yaşındaki Suzan Coşkunöz'ün Acı Haberi, Yurt Dışında Tatilde Olan Coşkunöz Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Babası Hüseyin Naci Coşkunöz'e Verilemedi.

Bursa'da dün gece son model otomobiliyle sulama tankerine çarparak hayatını kaybeden 28 yaşındaki Suzan Coşkunöz'ün acı haberi, yurt dışında tatilde olan Coşkunöz Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili babası Hüseyin Naci Coşkunöz ve İngiliz asıllı annesine verilemedi. Anne ve babanın tesadüfen bugün tatilden döneceği ve cenazenin hazırlıkların ardından yarın toprağa verileceği bildirildi.

Bursalı iş adamı Hüseyin Naci Coşkunöz'ün yazar kızı Suzan Coşkunöz'ün ölüm haberi, sevenlerini yasa boğdu. Gece geç saatlerde alınan acı haber, genç kızın yakınları, sevenleri ve Coşkünöz fabrikası çalışanlarında şok etkisi yaptı. Genç yazarın otomotiv yan sanayinde faaliyet gösteren şirket sahibi babası Hüseyin Naci Coşkunöz ile İngiliz asıllı annesi Cheryl Anne Coşkunöz'ün tatilde olması nedeniyle, kızlarının ölüm haberinin kendilerine verilemediği bildirildi. İngiltere'de tatil yapan ailenin

tesadüfen bugün yurda dönmek için yola çıktıkları öğrenildi.

Suzan Coşkunöz'ün ölümünün ardından fabrika yönetimi tarafından genç yazarın öz geçmişi yayınlandı. 24 Haziran 1979 tarihinde Bursa'da doğan Suzan Coşkunöz, Bursa Ticaret ve Sanayi İlkokulu ve Özel İhsan Çızakça Lisesi'nden mezun olduktan sonra Bilkent Üniversitesi İngiliz Filolojisi'ne başladı. Anadilinin İngilizce olması nedeniyle bu okuldan ayrılarak Uludağ Turizm ve Otelcilik İşletmesi Bölümü'nde okumaya başlayan genç kız, 1999 yılında mezun oldu. Annesi İngiliz olan Suzan Coşkunöz, 2006 yılında

''Yemek Dünyası'' kitabıyla ilgili bir röportajda, iki farklı kültürden gelen bir ailenin çocuğu olmasının kendisini hiç de olumsuz etkilemediğini belirterek, şunları söyledi:

"Sanıldığının aksine rahat bir anne yerine çok disiplinli bir annem vardı. Annem İngiliz olduğu için anadilimin İngilizce olması benim için en büyük avantaj. Ayrıca her ne kadar şikayet etsem de disiplinli yetişmiş olmam bana bugünümde çok şey kazandırıyor.''

Cana yakınlığı ile arkadaşları arasında oldukça sevilen Suzan Coşkunöz'ün evde sürekli yemekler hazırlayıp arkadaşlarını davet ettiğini ve bu hazırlıkların sonucunda yemek kitabını yayınladığı ifade edildi. Suzan Coşkunöz, yardımseverliğinin yanı sıra Bursa Hayvanları Koruma Derneği'nde aktif rol aldı. Coşkunöz, Yıldırım'da yapılan kedi evinin yapımında da bizzat görev aldı.

(UU-CC-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Afrika çöl tozu Türkiye'ye geliyor 9-10 Mayıs: Çöl tozu hangi illere yağacak, kaç gün sürecek? Meteorolojiden Arabistan ve Afrika çöl tozu uyarısı! GELİNİM MUTFAKTA 9 MAYIS 2024 İZLE | Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu, çeyrek altın aldı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 9 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 9 Mayıs 2024 Perşembe TV YAYIN AKIŞI: Televizyonda bugün neler var? Kanal D, Star TV, ATV, Show TV, TRT1, NOW TV MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128204 9 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Resmi Gazete bugün (9 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Okul müdürünü öldüren Iraklı öğrenciyi savundu! Sevan Nişanyan kimdir? Atatürk'e neden hakaret etti? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 9 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title