Haberler

Kızının Cenazesinden Ekmek Kavgasına

Batman'da Tekel İşçisi Olan ve Ankara'da 46 Gündür Eyleme Katılan Hüseyin Arslan'ın Talasemi Hastası Kızı 14 Yasındakı Mizgin Yaşamını Yitirdi. Daha Önce de 3 Çocuğunu Talasemi Hastalığı Yüzünden Kaybeden Arslan, Batman'a Gidip Kızını Toprağa Verdikten Sonra Tekrar Eylem İçin Ankara'ya Döndü...

Batman'da Tekel işçisi olan ve Ankara'da 46 gündür eyleme katılan Hüseyin Arslan'ın Talasemi hastası kızı 14 yasındakı Mizgin yaşamını yitirdi. Daha önce de 3 çocuğunu Talasemi hastalığı yüzünden kaybeden Arslan, Batman'a gidip kızını toprağa verdikten sonra tekrar eylem için Ankara'ya döndü...

TRAJEDİYİ İLK YILMAZ ÖZDİL YAZMIŞTI

TEKEL İŞÇİLERİNİN EYLEMİNDEN FOTOĞRAFLAR

Ankara'da 46 gündür eylem yapan Tekel işçisi Hüseyin Arslan, Talasemi hastası 14 yaşındaki kızını kaybetti. Acı haberi duyar duymaz kızı için Batman'a giden Arslan, kızını toprağa verdikten sonra tekrar Ankara'ya döndü.

Bu zamana kadar 3 çocuğunu da Talasemi hastalığı yüzünden kaybeden Arslan'ın, 7 yaşındaki oğlu Osman Arslan da aynı hastalıkla mücadele ettiği öğrenildi.

Batman işçilerinin konakladığı çadırda eyleme devam eden Arslan'a, çadıra taziyeye gelen diğer işçiler başsağlığı dileklerini iletti.

ACI HABER EYLEM SIRASINDA GELDİ

İzmir'deki Tekel iş yerinde çalışan Hüsniye Bayram ve Yasemin Çelenk kardeşler, kalp krizi geçiren babalarının vefat haberini eylemlerine devam ederken öğrendi.

Kız kardeşleri, ilk olarak günlerdir birlikte eylem yaptıkları,  yemeklerini, giyeceklerini paylaştıkları arkadaşları teselli etti. Diğer illerden gelerek eyleme katılan işçiler de kız kardeşlere başsağlığı dileklerini iletti.

İki kardeş, arkadaşlarının desteğiyle babalarının cenazesine katılmak üzere eyleme ara vererek Ankara'dan ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Ünlü oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti

Ünlü oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti

'Geç saatte dışarı çıkma' cinayeti! 16 yaşındaki kız çocuğu, dayısını bıçaklayarak öldürdü

"Geç saatte dışarı çıkma" cinayeti! 16 yaşındaki kız çocuğu, dayısını bıçaklayarak öldürdü

Rekabet Kurumu'ndan 4 ünlü beyaz et firmasına 1,2 milyar lira ceza

Rekabet Kurumu'ndan 4 ünlü beyaz et firmasına 1,2 milyar lira ceza

Bakmadan Geçme

İsrail'e meydan okuyan Kassam Tugayları, roketleri nasıl üretiyor? Görüntüleri ilk kez yayınladılar

İsrail'e meydan okuyan Kassam Tugayları, roketleri nasıl üretiyor? Görüntüleri ilk kez yayınladılar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title