Haberler

Kızılot ve Burmağan İçmesuyu Hattına Kavuşuyor

Antalya Büyükşehir belediyesi Asat Manavgat Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, bir taraftan Manavgat genelinde eskimiş içme suyu hatlarını yenilerken, diğer taraftan içme suyu hattı olmayan bölgelere yeni içme suyu hattı kazandırmaya devam ediyor.

Antalya Büyükşehir belediyesi Asat Manavgat Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, bir taraftan Manavgat genelinde eskimiş içme suyu hatlarını yenilerken, diğer taraftan içme suyu hattı olmayan bölgelere yeni içme suyu hattı kazandırmaya devam ediyor. Ekipler, Kızılot Mahallesi'nde birbirine paralel akan 110'luk iki içme suyu hattını 315'lik bir hatla birleştirip, yeni şebekeye bağlama çalışmalarına başladı.

ASAT yetkilileri, Boru imalatları kısa sürede tamamlanan proje tamamlandığı zaman tek hatla daha kapasiteli ve cazibeli su akışı sağlanacağını, ayrıca çalışmakta olan iki pompadan birisine ihtiyaç kalmayacağı için proje sayesinde yüksek miktarda elektrik enerjisi tasarrufu sağlanacağını dile getirdiler.

BURMAHAN MAHALLESİNDE İÇME SUYU HATTI YENİLENİYOR

Asat Manavgat Şube Müdürlüğü Ekiplerİ, Burmahan Mahallesinde bulunan içme suyu hattının eskimiş ve mahalle kapasitesini karşılamıyor olması sebebiyle mahalleye 3 bin metre yeni içme suyu hattı kazandırıyor. 110'luk yeni hat imalatını sürdüren ekipler, şu ana kadar 2000 metrelik kısmı tamamladı. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Burmağan mahallesi sakinlerinin daha kaliteli suya kavuşacağı bildirildi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Manavgat Kızılot Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title