Haberler

Kızılay Haftası

Türk Kızılayı Bilecik Şube Başkanı Çınar: "Kızılay ülke içinde ve dışında yaptığı yardımları, üyelerin ödentileri, yardımseverlerin bağışları ve öğrencilerin satın aldıkları Kızılay pullarından elde ettiği gelirlerle karşılar"

Türk Kızılayı Bilecik Şube Başkanı Selami Çınar, "Kızılay ülke içinde ve dışında yaptığı yardımları, üyelerin ödentileri, yardımseverlerin bağışları ve öğrencilerin satın aldıkları Kızılay pullarından elde ettiği gelirlerle karşılar" dedi.

Çınar, Kızılay Haftası dolayısıyla yaptığı açıklamada, Bilecik'in ihtiyaçlarından olan kan merkezini yakın zamanda hizmete açacaklarını ve kan bağışı kampanyalarının devam ettiğini bildirdi.

Deprem, sel, yangın ve salgın hastalık gibi doğal afet ve felaketlerde insanlara yardım eden ve ticari kaygısı olmayan kuruluşlardan birisi olan Kızılay'ın yardımlarında din, dil, ırk ve ülke ayrımı yapmadığını belirten Çınar, şunları kaydetti:

"Yardım insancıl bir duygudur ve insanları yücelten bir düşüncedir. Bu düşüncenin yaygınlaşması, ülkemiz ve tüm dünya için mutluluk verici bir durumdur. Barış içinde bir arada yaşamayı sağlar. İnsanlar arasında birlik ve beraberlik duygularını geliştirir. Kızılay, savaş, deprem, sel baskını, yangın, salgın hastalık gibi felakete uğrayanlara yardım eder. Kızılay ülke içinde ve dışında yaptığı yardımları; üyelerin ödentileri, yardımseverlerin bağışları ve öğrencilerin satın aldıkları Kızılay pullarından elde ettiği gelirlerle karşılar." - Bilecik

Kaynak: AA / Yerel

Türk Kızılayı Selami Çınar Bilecik Kızılay Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title