Haberler

Kızılay Besni Şubesi Genel Kurulunu Gerçekleştirdi

Kızılay Derneği Besni Şubesi’nin 2016 yılı olağan genel kurulunda mevcut Başkan Ali Erdoğan yeniden başkan seçildi.

Kızılay Derneği Besni Şubesi'nin 2016 yılı olağan genel kurulunda mevcut Başkan Ali Erdoğan yeniden başkan seçildi.

Besni Toplum Merkezinde gerçekleştirilen Genel Kurula Besni İlçe Kaymakamı Çağlayan Kaya, Adıyaman İl Genel Meclis Başkanı Salih Şahan, AK Parti 23 ve 24. Dönem Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan, Besni İlçe Emniyet Müdürü Cemal Avan, çeşitli kurum ve kuruluşların temsilcileri ve Kızılay Besni Şubesi üyeleri katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Kızılay Besni Şube Başkanı Ali Erdoğan, Türk Kızılay'ının kuruluş amacını ve Besni Kızılay Şubesinin kuruluş aşaması hakkında bilgiler verdi.

Daha sonra divan başkanlığı seçildi. Genel Kurulda Divan Başkanlığına AK Parti Belediye Meclis Üyesi M.Nuri Tuğsuz seçilirken, katip üyeliklerine ise Mehmet Demirel ve Hakan Cihangiroğlu seçildiler.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Besni Meslek Yüksekokulu öğrencilerinden Gamze Zengin ise Kızılay'ın görevlerini, insanlara karşı sıcakkanlılığını anlattı.

Daha sonra AK Parti 23 ve 24. dönem Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan ise, Kızılay'ın öneminden bahsetti.

Erdoğan'ın konuşmasının ardından Yönetim Kurulu Faaliyet raporları okunarak ibra edildi. Akabinde seçime geçildi. Kullanılan oyun tamamını alan Ali Erdoğan yeniden başkanlığa seçildi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Erdoğan Adıyaman Kızılay Besni Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title