Haberler

Kütahya Belediyesi'nden Kız Futbol Takımı'na Malzeme Desteği

Güncelleme:

Kütahya Pazarlar'da, kaymakamlık ve belediye işbirliğinde Pazarlar Çok Programlı Anadolu Lisesi Kız Futbol Takımı ve atletizm takımına forma ve ayakkabı desteği yapıldı.

Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde, kaymakamlık ve belediye işbirliğinde Pazarlar Çok Programlı Anadolu Lisesi Kız Futbol Takımı ve atletizm takımına forma ve ayakkabı desteği yapıldı.

Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan'ın makamında yapılan törenle formalar ve ayakkabılar Çok Programlı Lisesi Kız Futbol takımına ve atletizm takımına verildi.

Yapılan törene Pazarlar Kaymakamı Soner Bedir, ilçe Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi, Çok Programlı Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Fatma Kurtoğlu, Çok Programlı Anadolu Lisesi kız futbol takımı ve atletizm takımı katıldı.

Pazarlar Kaymakamlığı tarafından alınan ayakkabılar Kaymakam Soner Bedir tarafından, Pazarlar Belediyesi tarafından özel olarak yaptırılan formalar ise Belediye Başkanı Cavit Erdoğan tarafından Çok Programlı Anadolu Lisesi kız futbol takımı ve atletizm takımı verildi.

Yapılan törende konuşan Pazarlar belediye başkanı Cavit Erdoğan, " eğitime destek çerçevesinde Çok Programlı Anadolu Lisesi kız futbol takımı ve atletizm takımı için belediye olarak forma yaptırdık. Gençlerimizin eğitimde olduğu kadar sporda da başarılı olmalarını istiyoruz. Eğitime yapılan yatırım geleceğimize yapılan yatırımdı. İmkanlarımız çerçevesinde okullarımıza destek vermeye çalışacağız" dedi.

Pazarlar Kaymakamı Soner Bedir ise, "Şiddetsiz ve küfürsüz bir ortamda spor maç yapmanızı diliyorum. Kaymakamlık olarak eğitime destek vermeye devam ediyoruz" dedi.(MB-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kütahya Belediyesi Cavit Erdoğan Kemal Sevgi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title