Haberler

Kırşehirli Sanatı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Destek İçin Marş Yazıp Seslendirdi

Kırşehir’de, Erzurumlu Dadaş lakaplı İdris Altuner, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek sunmak için marş yazıp seslendirdiğini söyledi.

Kırşehir'de, Erzurumlu Dadaş lakaplı İdris Altuner, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek sunmak için marş yazıp seslendirdiğini söyledi.

Merhum Bozlak sanatçısı Neşet Ertaş'ında eserlerini seslendiren Altuner, Anayasa değişikliği teklifinin TBMM Genel Kurulunda kabul edilmesinin ardından başlayan referandum sürecinde Recep Tayyip Erdoğan'a kendisinin yazdığı ve okuduğu marş ile destek verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ait resimlerle oluşturduğu ve video haline getirdiği fotoğraflar üzerine seslendirme yapan Altuner, "Birlik ve beraberlik adına çıkılan bu yolda bu milletin refahı için gece gündüz demeden çalışan insana referandum sürecinde bir katkı amaçlı yaptım."dedi.

Türk Halk Müziği Sanatçısı aşçı İdris Altuner'e ait olan marşın sözleri ise şöyle:

"Recep Tayyip bir davanın neferi, Anasından Er Doğanlar böyledir. Zaferle bitiyor her bir seferi. Bu hususta pir doğanlar böyledir. Göğsü iman dolu sözleri sahip çünkü örnek almış ceddi Fatih'i her asır doğurmaz böyle bir dahi beş yüz yılda bir doğanlar böyledir. Memlekette yeni bir çağ açıyor. Yarasalar onu görüp kaçıyor. Meşalesi gür bir ışık saçıyor. Nurun ala nur doğanlar böyledir. Tüm dünyanın gözü sendedir sende Başkanlık yakışır sana bu yönde bu iman bu ikrar var iken tende bu alemde sır doğanlar böyledir. Serin gölgesiyle bir ulu çınar hak yolunu söyler hep hakkı anar. Mazlumu metheder zalimi kınar. Bir millete kar doğanlar böyledir. Türkiye'm fark etti onda ki farkı huyu suyu güzel tertemiz arkı mazlumlara ümit zalime korku fukaraya yar doğanlar böyledir."

Erzurumlu, Kırşehir'de belediye bünyesinde aşçılık yapan Altuner, merhum bozlak sanatçısı Ertaş'ın gösterdiği tevazuyu sanat yaşamında kendisine örmek alıyor. - KIRŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Neşet Ertaş Kırşehir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title