Haberler

Kırşehir TSO Meclis Başkanı Çam Açıklaması

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Zafer Çam, Kırşehir'in sözünde durarak, iktidar partisine iki milletvekili verdiğini, bundan sonra işin milletvekillerine düştüğünü belirtti

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Zafer Çam, Kırşehir'in sözünde durarak, iktidar partisine iki milletvekili verdiğini, bundan sonra işin milletvekillerine düştüğünü belirtti.

Çam, yaptığı yazılı açıklamada, seçim sürecinde "iktidardan yana olalım, hizmette payımızı alalım, birlik olalım" çağrısı yapan AK Parti milletvekillerine Kırşehir halkının sahip çıktığını vurguladı.

Kırşehir genelinde 65 bin oy alarak meclise girme hakkını kazanan Milletvekilleri Abdullah Çalışkan ve Muzaffer Aslan'a başarı dileyen Çam, açıklamasında şunları kaydetti:

"Kırşehir sözünde durdu, iktidar partisine iki vekil yolladı. Bundan sonra iş, vekillere düşüyor. Seçilmiş vekillerimiz parlamentoda el kaldırmak için değil, hizmet etmek için yarışmalılar. Kırşehir'in hizmete, yatırıma çok ihtiyacı var. Bunu, vekillerimiz ve odalarımızla birlikte yapmalıyız.

Seçim sürecinde nasıl dur, durak demeden, köy, kasaba, mahalle, gece toplantıları, oda, dernek, vakıf ziyaretleri yaptılarsa, vekillerimiz parlamentoda aynı tempoyla Başbakanın, bakanların kapılarını çalmalı. "

- KIRŞEHİR

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title