Haberler

Kırşehir: Kırşehir-kaman Bölünmüş Yol Çalışması Sürüyor

Kırşehir-kaman Bölünmüş Yol Çalışmaları Aralıksız Devam Ederken, Yaklaşık 50 Km Uzunluğundaki Yolun 2007 Yılı İçerisinde Tamamlanacağı Bildirildi.

Kırşehir-Kaman bölünmüş yol çalışmaları aralıksız devam ederken, yaklaşık 50 km uzunluğundaki yolun 2007 yılı içerisinde tamamlanacağı bildirildi.

Kırşehir Valiliği, İl Özel İdare Müdürlüğü ve Karayolları 6. Bölge Müdürlüğü'nce ortaklaşa inşaatı sürdürülen Kırşehir-Kaman bölünmüş yol çalışması aralıksız devam ederken, çalışmaları yakından takip eden AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, "Karayolları tarafından Kırşehir-Kaman Karayolu'nda başlatılan bölünmüş yol çalışması aralıksız devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Kırşehir-Kaman yol ayrımından Aydınlar Köyü'ne kadar olan tek şeritli yol bölünmüş yol haline getirilmişti. Şimdi de Aydınlar-İsahocalı Beldesi'ne kadar olan bölüm yapılmaya başlandı ve Karayolları tarafından alt malzemesi atıldı. 2007 yılı içerisinde İsahocalı'dan Kaman'a kadar olan yol bölünmüş yol haline getirilecek. Kırşehir-Kaman bölünmüş yol çalışmasıyla yol güzergahı üzerinde bulunan Temirli, Başköy, Çağırkan, İsahocalı ve Kurancılı beldeleri, ulaşım yönünden önemli ölçüde rahatlayacak. Kırşehir-Kaman bölünmüş yol çalışmasının hemen ardından Kaman-Bala yolu ile Bala-Ankara Karayolu bölünmüş yol haline getirilecek" şeklinde konuştu.

Köy halkı, Arslan'a daha önce birçok kazanın meydana geldiği Kurancılı Köyü'nde, bölünmüş yolla birlikte kazaların azalması nedeniyle teşekkür ettiklerini belirtti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title